U ostře sledovaného soudu mezi Deppem a Heardovou v úterý vypovídala i jeho starší sestra. Otázky jí kladl Deppův advokát Benjamin Chew. Christi Dembrowská uvedla, že si je s bratrem stále blízká a v minulosti působila jako jeho „osobní manažerka“.

Sourozenci vyrůstali v Kentucky s otcem Johnem Christopherem Deppem starším (84) a matkou Betty Sue Palmerovou (†81). Kromě Johna Christophera mladšího (Johnny Depp) a Christi měli ještě syna Daniela (68) a dceru Debbie (64). 

„Byla vaše matka často rozhněvaná na vašeho otce?“ ptal se Chew. Dembrowská odpověděla, že ano. „Jak?“ ptal se právník. „Máma křičela, řvala na něj, bila ho, nadávala mu a tak,“ uvedla hercova sestra. Otec to prý matce nijak nevracel. Na křik nereagoval, nechal manželku se vyvztekat a snažil se udržet mír. 

Bití a nadávky

„Jak se vaše matka chovala k vám a vašim sourozencům?“ ptal se Chew. „Podobně jako k tátovi. Křičela, bila nás, házela po nás věci, nadávala nám. Pro každého z nás měla speciální nadávky. Mně říkala Violet. Violet byla matka našeho otce, a máma ji nenáviděla,“ uvedla Dembrowská. 

„Měla vaše matka speciální nadávky i pro Johnnyho?“ ptal se právník. „Měla jich pár, které nebudu opakovat. Její oblíbená byla 'Jednoočko'. Protože když byl malý, doktoři se báli, že bude šilhat, a tak mu zakryli zdravé oko, aby posílili to druhé,“ popsala Deppova sestra. Podle její výpovědi Depp na matčiny nadávky nereagoval. „Zvykli jsme si na ně,“ popsala. 

Chew se Dembrowské zeptal i na to, zda je matka napadala fyzicky. „Ano, ale já byla velmi tichá, zakřiknutá. Brzo jsem se naučila se stáhnout. Snažila jsem se nedělat problémy,“ odpověděla. 

„Bila nás, házela po nás věci, šla a uřízla si ze stromu rákosku, se kterou nás pak mlátila,“ popsala. Podle Dembrowské matka v bití nevynechávala ani Johnnyho. 

Historie se opakovala

Na mlácení podle sestry reagoval Depp stejně jako jiné děti. „Byl to typický malý kluk. Když ho to bolelo, tak brečel. Snažil se tomu vyhýbat,“ uvedla. Když byl Johnny starší, zpravidla utíkal do jiné místnosti. 

A právě tady si začala všímat podobností s jeho manželstvím s Heardovou. „Když cestovali spolu, vždycky jsem se ujistila, že mají k dispozici pokoj navíc, protože se hodně hádali,“ popsala Dembrowská. V takové chvíli Depp potřeboval možnost odejít do jiné místnosti. „Viděla jsem v jeho životě, jak se historie opakuje,“ uvedla hercova sestra.  

Dembrowská měla být často svědkem, jak Heardová Deppovi nadávala nebo ho slovně ponižovala. Například když ho Dior chtěl zaměstnat jako modela, byla prý naprosto šokovaná. „Říkala mu, že nemá žádný styl, je starý a tlustý,“ tvrdí hercova sestra.

Svatba bez rozmyslu

Christi Dembrowská rovněž porotě prozradila, že ze svatby bratra a Heardové rozhodně radostí neskákala. „Byla jsem zničená. Bylo to hrozně rychlé. Snažila jsem se ho přemluvit, ať s tím trochu počká a nespěchá na to tolik,“ vypověděla. Svatba prý proběhla tak narychlo, že manželé ani nepodepsali předmanželskou smlouvu. Právě k té Dembrowská bratra přemlouvala – mimo jiné proto, aby prý ochránil své děti. 

VIDEO: Johnny Depp na premiéře filmu Alenka v říši divů 2 (2016)

Video
Video se připravuje ...

Johnny Depp na premiéře filmu Alenka v říši divů 2 (2016) Youtube.com

Fotogalerie
101 fotografií