Amber Heardová si myslela, že o nic nejde. Prostě do Austrálie toužila dostat své dva jorkšíry Pistola a Boo a byla ochotná pro to udělat všechno. Cesta s mazlíčky se jí teď ale asi pořádně prodraží. Během londýnského soudu uvedl někdejší zaměstnanec Johnnyho Deppa, že bylo Heardové hned několikrát řečeno, že své psy do Austrálie přivézt nemůže a že je to nelegální. 

Kevin Murphy, který pro Deppa pracoval dlouhých osm let, pak uvedl, že si z toho Heardová nic nedělala a nutila zaměstnance ke lživému prohlášení před úřady. Amber navíc po Murphym měla chtít, aby kontaktoval její někdejší asistentku Kate Jamesovou a donutil ji u soudu lhát pod přísahou. To ale prý Murphy neudělal a Heardové sdělil, že je mu to velmi nepříjemné. Sám ovšem křivou přísahu poskytl. 

K incidentu mělo dojít v roce 2015 a Heardová tehdy čelila trestnímu řízení ze strany australských úřadů. Tehdy se jí povedlo vše zahladit, řízení se teď ale obnovilo. Herečka je po výpovědi bývalého zaměstnance u londýnského soudu vyšetřována queenslandským Ministerstvem zemědělství, vody a životního prostředí. 

VIDEO: Amber Heard s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016

Video
Video se připravuje ...

Amber Heard s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016 Youtube.com

„Probíhá vyšetřování v návaznosti na svědectví u Nejvyššího soudu v Londýně, zda nedošlo k porušení zákonů Commonwealthu,“ sdělila ve středu mluvčí médiím. Za křivou přísahu přitom v australském Queenslandu hrozí až 14 let za mřížemi. 

Právníci se Murphyho zeptali, proč se tehdy neobrátil na Deppa, poslechl Heardovou a lhal pod přísahou. „Protože Amber disponovala velkou mocí a zničila by mi život,“ uvedl její bývalý zaměstnanec. 

Fotogalerie
113 fotografií