Ať už byl její důvod jakýkoli, Amber Heardová vzala kamarádku a společně vyrazily na nákupy vína. A obě dámy zjevně usoudily, že tuhle příležitost jedna lahev rozhodně nespláchne. Pročež si blond herečka původem z Texasu z vyhlášené vinotéky uprostřed Londýna odnesla lahve vína hned ve dvou krabicích. Mnohým se tak jistě vybavil nedávný výrok Johnnyho Deppa o tom, že Amber klidně vypila dvě lahve vína za jednu noc, což značně hatilo jeho snahy o střízlivost.

Na nákupy alkoholického nápoje z vinné révy s sebou čerstvá adoptivní matka Amber Heardová vzala kamarádku Eve Barlowovou. Kde v tu chvíli byla hereččina novorozená dcera Oonagh, není známo. A přestože lidé v jejím okolí měli při nákupu nasazenou roušku, Amber Heardová se rozhodla nos ani ústa ničím nezakrývat.

A to ani v obchodě, ve kterém podle přihlížejících po víně lačnící herečka výběrem těch správných značek a odrůd strávila půl hodiny. Poté, co jí zaměstnanci vinotéky pomohli odnést a naskládat krabice s vínem do auta, se Amber s kamarádkou zastavily ještě v obchodě s potravinami. Odtamtud si pak odnesly dvě plné tašky, ovšem výhradně bio dobrot.     

Byť je dřív pojila láska, kterou rádi ukazovali světu, od hořkého konce jejich vztahu Amber Heardová pracuje na tom, aby široká veřejnost přijala její verzi a Johnnyho Deppa už navždy vnímala jako odporného násilnického pijana. Jenže! Na karlovarském filmovém festivalu se ukázalo, že Johnny Depp má fanoušků pořád dostatek, když na něj natěšení příznivci jeho filmové tvorby čekali v zástupech dlouhé hodiny. A kvůli chvilce, kdy jim jejich oblíbený filmový pirát z Karibiku zamává, jsou ochotni zaujmout nejroztodivnější pozice na stromě, pouličním osvětlení nebo si prostrkat svoji cestu davem neznámých stejně nadšených fanoušků.          

Video: Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků, pak zavládla hysterie

Video
Video se připravuje ...

Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků, pak zavládla hysterie! Blesk

Fotogalerie
39 fotografií