Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 NEJ momentů letošních Varů: Průšvihář Depp, róba Čvančarové i Šebrleho řádění!

/
  • 10 NEJ momentů letošních Varů: Průšvihář Depp, róba Čvančarové i Šebrleho řádění!
    30. srpna 2021 ● 05:00

    55. ročník karlovarského filmového festivalu je u konce, ovšem proběhl vskutku velkolepě a přinesl s sebou opět řadu skandálů i odhalení. Připomeňte si s námi nejlepší střípky z letošních Varů! A které chvíle nezapomenete vy?

  • 1.

    Hvězda Batmana

    Ačkoliv byl letošní ročník karlovarského festivalu kvůli koronaviru posunut na srpen, rozhodně tím netratil. Hvězdní hosté se k nám nebáli dorazit - dokonce hned na zahájení se objevil britský herec Michael Caine (88), který je známý například z filmů Batman začíná či Temný rytíř, kde si zahrál Batmanova komorníka Alfréda. Dál si ho pamatujeme z romantických komedií Moje krásná čarodějka či Slečna Drsňák. 

     

    Herec, držitel dvou Oscarů a nositel šlechtického titulu Sir zde převzal Křišťálový glóbus a představil film Bestsellery. Dokonce se povedlo ho přemluvit, aby se byl podívat na tajné projekci filmu Žižka, kde si zahrál. Jinak se Caine, který dorazil s manželkou Shakirou (74), ve Varech moc akcí neúčastnil, spíš byl na sebe opatrný a dlouho se nezdržel. Přesto z něj byli fanoušci nadšení. 

  • 2.

    Zářící Jitka v modré

    Dalo by se ale říct, že hvězdného hosta na zahájení zastínila herečka z tuzemska... a hlavně její výrazná modrá róba. Už víte, o kom je řeč? Samozřejmě myslíme Jitku Čvančarovou (43), jejíž šaty od návrháře Borise Hanečky na sebe okamžitě strhly veškerou pozornost. Někomu se model líbil, jiný ho kritizoval a vznikla i řada internetových vtípků na toto téma. Sama Jitka nechápe, proč její oděv vyvolal takovou senzaci. „Byla bych radši, kdyby se mluvilo víc o zahraničních hostech a oceněných, než takhle dlouho o mých šatech,“ nechala se slyšet brunetka, která je hlavně ráda, že se na red carpetu na zahájení v róbě cítila dobře.

  • 3.

    Nová dvojice

    Jak už to tak bývá, festival bývá příležitostí, kde se slavné páry můžou společně ukázat a blýsknout se bok po boku. Leckdy se tu tak provalí nové vztahy, nebo se naopak přijde na to, že někdo už pár netvoří. Letošní 55. ročník byl jakousi premiérou pro novou dvojici, kterou dala dohromady práce na primáckém seriálu Dvojka na zabití - Jakub Prachař (37) a Sara Sandeva (24). Přestali tajit svoji známost a poprvé se po městě prošli jako oficiální pár.

  • 4.

    Stará láska nerezaví

    Vůbec nejvášnivěji se k sobě paradoxně na festivalu chovala dvojice umělců, která si sice v minulosti prožila románek, ale teď už mají oba jiné partnery. Řeč je o herečce Kláře Melíškové (49) a režisérovi Viktoru Taušovi (47). Ti se jeden večer potkali a hned se začali bouřlivě vítat a dlouze objímat, ačkoliv jejich nové polovičky na to jen nechápavě hleděly. Druhý den už se tak sešli raději jen ve dvou, v kavárně si povídali, smáli se a drželi se za ruce... tady jiskra zřejmě ještě tak úplně nevyhasla.

  • 5.

    Šebrleho řádění

    Kdo se neopije ve Varech a něco tam nevyvede, jako by ani nebyl, zdá se. Letos to tak horké nebylo, ale na nějaké ty drobné skandály přece jen došlo. Moderátor primáckých zpráv Roman Šebrle si třeba večerní zábavu užíval ve společnosti přátel a hlavně jedné pohledné blondýnky. Ta si ho dokonce v jedné chvíli někam vedla... Mejdan také opouštěli ve stejnou dobu, což může působit trochu podezřele. Už jen proto, že je Roman ženatý. 

  • 6.

    Pirát Depp

    Kdo by měl za to, že ke konci festivalu už žádné zahraniční hvězdy nepřijedou, mýlil by se. Podívat se k nám přijel Johnny Depp (58), známý z Pirátů z Karibiku či Střihorukého Edwarda. Přiletěl soukromým letadlem ve čtvrtek v noci a prezident festivalu Jiří Bartoška na něj osobně čekal na letišti, aby ho přivítal. Čekal na něj ještě asi o hodinu déle, než bylo avizováno, ale když dorazil, hned si padli kolem krku. Zřejmě zavládla euforie. A to nemluvě o tom, jak Deppa vítali fanoušci. Kdykoliv se někde objevil, křičeli a jásali, vzkazovali mu, že ho milují a věří mu... A on se usmíval, podepisoval a fotil, bodyguardů málem nedbaje. 

  • 7.

    Táňa bez podprsenky

    Poměrně dost překvapila na festivalu i Tatiana Dyková (43), za svobodna Vilhelmová. Ta svého muže Vojtu Dyka (36) doprovodila na premiéru filmu Zpráva o záchraně mrtvého, kde hraje společně se slovenskou herečkou Zuzanou Mauréry (52).

     

    Když pak šli odtamtud pěšky do baru, ukázala toho Táňa možná víc, než měla v plánu. Zradil ji totiž materiál jejích černých šatů. Blesky fotoaparátů jí je prosvítily a ukázalo se, že herečka nemá podprsenku...

  • 8.

    Dojatý Hawke

    Další zahraniční tváří, která zavítala na festival, se stal Ethan Hawke. V pátek dopoledne přiletěl do Karlových Varů se svou manželkou Ryan, aby uvedl film Zoufalství a naděje, v němž famózně ztvárnil postavu kněze procházejícího krizí víry. Také jeho fanoušci před hotelem Thermal uvítali bouřlivě a on se jim rád podepsal. „Toto je církev mé volby. Jsem vděčný, že tu můžu být,“ přiznal s očividným dojetím a děkoval všem, kdo se na festivalu podíleli. Stejně tak i divákům, že se nebáli přijít i přes nezcela příznivou situaci ohledně koronaviru. Posléze se dojímal i při převzetí ceny z rukou prezidenta festivalu Jiřího Bartošky a zdálo se, že je opravdu poctěn. Představil se tak Česku jako skromný umělec.

  • 9.

    Odvážné modely

    Jako obvykle bylo velkolepé i slavnostní zakončení a také tam došlo na mnohá odhalení. A třeba i co se týče ženských půvabů - zcela průhledné šaty měla totiž na sobě partnerka hokejisty Davida Pastrňáka (25) Rebecca. A tak toho ukázala poměrně dost. Sexy model vynesla také herečka Lenka Krobotová (44), která přišla v doprovodu nového přítele. 

  • 10.

    Zlatý hř...Depp?

    Poslední den festivalu byl pak jasně ve znamení čekání na Godota... vlastně na Deppa. Už odpoledne měl uvést nový film Minamata, ovšem zpozdil se o hodinu a sedm minut, což vyvolalo docela trapnou situaci, kdy na něj čekal plný sál lidí. Kolovaly dokonce zvěsti o tom, že Depp nechal čekat i štáb České televize a Marka Ebena (63) a vykroutil se tak z účasti na pořadu Na plovárně.

     

    A ani večer to s jeho dochvilností nebylo o nic lepší. Slavnostní ceremoniál již začal, všichni byli dávno na svých místech, Marek Eben již vyprávěl vtípky a Johnny teprve dobíhal na své místo. Ostatně ani se účastnit nemusel, nebyla to jeho povinnost, a tak jeho přítomnost jistě všechny potěšila. Dokonce to pak rozjel i na následném večírku, kde se údajně zdržel až do čtvrt na čtyři....

     

    Fotogalerie
    601 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

Marie Vojtiskova: Jitka Čvančarová je skvělá, krásná a předvedla že umí předvést takovou róbu, která se vyrovná Milánské přehlídce. Jitčin návrhář má světovou úroveň. Jen tak dál.

(31. 08. 2021 12:14)

František Volf: K. V. festival je hnupina, ale Jitka je a bude stále krasavice.

(30. 08. 2021 17:47)

picoda:

(30. 08. 2021 14:54)

avina: Modrou plachtu unesla almara Čvančarová. Pobavila. Všude -i na WC- s doprovodem. Nikdo ji vedle sebe nepřijal, tak se šla převléct. Je čím dál tlustší.Už ani nehraje, nezpívá.

(30. 08. 2021 12:55)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy