Svatební šaty nevěsty Nicoly Peltzové (27) se v posledních několika dnech dostaly snad do všech médií. Její novopečená tchyně Victoria Beckhamová teď ale přiznala, že róba, kterou na svatbu svého syna oblékla ona, si také zaslouží jistou pozornost.

Někdejší hvězda kapely Spice Girls a dnes úspěšná módní návrhářka Victoria se na svém instagramu nejprve pochlubila fotkou se svými rodiči, Anthonym a Jackie Adamsovými. Prozradila, že mamince nechala vyrobit tmavě modrou róbu na míru pod hlavičkou své vlastní módní značky.

A pak se rozpovídala o svých vlastních šatech... Na první pohled vypadají velmi jednoduše. Tvoří je splývavá hedvábná látka stříbřité barvy, a pouze v oblasti kolem výstřihu a špagetových ramínek se nachází ozdobná krajka. Návrhářka ale prozradila, že každý detail byl vyráběn velmi pracně. 

„Výjimečné šaty pro výjimečný den. První šaty značky Victoria Beckham šité v ateliéru v Londýně,“ pochlubila se na svém instagramu. „Na zakázku vytvořenou látku vyvinuli v jedné z mých nejoblíbenějších továren v Itálii. Je jako tekutý kov a perfektně splývá,“ popsala.

„Krajka je ve skutečnosti složená ze tří různých ručně sešitých vzorů, které dohromady vytváří nový vzor,“ uvedla návrhářka, která je pověstná svým perfekcionismem. „Výroba šatů zabrala šesti členům mého neuvěřitelně talentovaného londýnského týmu pět dní,“ pochlubila se. 

„Je to výsledek práce s láskou. Jsem moc vděčná, že můj neuvěřitelný tým pro mě vytvořil něco tak krásného,“ rozplývala se nad oděvem. 

VIDEO: Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička!

Video
Video se připravuje ...

Svatba u Beckhamových: Malá Harper jako sladká družička! Profimedia.cz

Fotogalerie
142 fotografií