Bývalí manželé Johnny Depp a Amber Heardová nešetří těmi nejzávažnějšími obviněními. Herec nyní u středečního soudu nařkl svou bývalou manželku z toho, že mu zničila kariéru. 

Společnost Disney s ním měla ukončit spolupráci jen několik dní poté, co v roce 2018 vyšel článek Heardové pro časopis Washington Post, ve kterém se prohlásila za oběť domácího násilí. 

Depp se měl jako kapitán Jack Sparrow objevit i v šestém díle Pirátů z Karibiku, po publikaci článku ale všechno krachlo. Film se zatím ani nezačal točit. 

Advokát Heardové Ben Rottenborn před soudem namítl, že Disney chtěl Deppa vyhodit už před publikací nechvalně proslulého článku. Důkazem měl být článek z listu Daily Mail z října 2018, podle kterého Depp o roli Sparrowa přišel. 

„To jsem nevěděl, ale nepřekvapuje mě to,“ reagoval Depp. „Dva roky se o mně po celém světě mluvilo jako o tyranovi, takže jsem si jistý, že se mě společnost Disney chtěla pro jistotu zbavit,“ vypověděl. V té době bylo navíc hnutí #MeToo na vrcholu popularity. 

Heardová obvinila Deppa z domácí násilí poprvé již v roce 2016, když se manželé rozešli. Tehdy požádala i o soudní zákaz styku. 

VIDEO: Amber Heard s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016

Video
Video se připravuje ...

Amber Heard s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016 Youtube.com

Fotogalerie
72 fotografií