Nejnověji zazněly poněkud drastické výpovědi o tom, jak měla Amber manžela připravit o kus prstu na ruce, který pak ošetřovatelka zoufale hledala po domě!

Uspěl až kuchař

Psal se rok 2015 a Depp v Austrálii natáčel další Piráty z Karibiku. A současně se léčil ze závislosti na opiátech. „V domě byl příšerný nepořádek, zdi byly pomalované a televize rozbitá,“ popsala svůj příjezd do Deppova australského příbytku zdravotní sestra Debbie Lloydová, která se měla o herce starat. „Pan Depp měl uříznutý kousek prostředníčku na levé ruce a já musela prohledat celý dům, abych ho našla,“ vypověděla Lloydová. Našel ho až později kuchař v kuchyni. Incident byl citovaný v rámci procesu, během něhož Depp žaluje svoji bývalku Amber za údajnou pomluvu o domácím násilí, kterou mu zničila kariéru. Mimo jiné tvrdí, že to Amber vyhledávala a rozdmýchávala hádky a fyzické potyčky.

Kdo je vinen?

V tomto případě je ovšem původ zranění poněkud nejasný. „Slyšela jsem, že po něm hodila lahev vodky. Pak zase, že ho praštila telefonem,“ vzpomíná sestřička. Sám Depp ale tehdy napsal, že si kus prstu omylem uřízl sám. „Co mám dělat, uřízl jsem si kus prstu, asi bych měl jít do nemocnice,“ napsal Depp doktoru Davidu Kipperovi, který ho následně ošetřil.

Fotil si šrámy...

Člen ochranky Sean Bett vypověděl, že si Depp sám fotil rány na obličeji, aby měl důkaz manželčina násilného chování v případě, že Amber bude tvrdit, že násilí páchá on na ní. „Jednou měl podlitiny na lícní kosti a na očním víčku, podruhé zase škrábance kolem nosu, bylo mi ho líto,“ vypověděl Bett, který označil Deppa za velice příjemného šéfa, který statečně bojoval se závislostmi.

Video: Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků, pak zavládla hysterie!

Video
Video se připravuje ...

Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků, pak zavládla hysterie! Blesk

Fotogalerie
74 fotografií