Kráska Šeredová a fešný miliardář Nasi tvoří pár od roku 2015, a ačkoli jejich společná dcera Vivienne nedávno oslavila už 2. narozeniny, na svatbu zatím nedošlo. Fanoušci modelky teď ale pořádně zbystřili!

Šeredová a Nasi byli totiž zachyceni v romantických Benátkách. Mezi procházkami po městě se ukázali i v elegantním formálním oblečení – Šeredová ve splývavých světlých šatech s mašlí v pase a Nasi v dobře padnoucím modrém obleku s kravatou. 

Dvojice skutečně do Benátek zamířila kvůli svatbě! Do manželství ale nevstoupili oni dna, nýbrž Nasiho bratr William a jeho přítelkyně Brittany Ann. Alena a Alessandro dorazili pouze v roli hostů. 

Víkend v Benátkách si partneři zjevně užili. Nechyběly nákupy, dobrý oběd, procházky v úzkých uličkách ani projížďky lodí. Aby taky ne, doma na ně čekají hned tři děti, a tak rodiče čas pro sebe zřejmě velmi ocenili... Vedle společné dcery Vivienne vychovávají ještě syny Šeredové z předchozího vztahu - Davida (12) a Louise (14). Společně žije rodina v Turíně.

VIDEO: Alena Šeredová ráda ukazuje své poprsí. Italové na to slyší...

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová ráda ukazuje své poprsí. Italové na to slyší... /Youtube/

Fotogalerie
88 fotografií