Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

O StarDance po StarDance: Co se dělo v zákulisí 4. soutěžního večera a jak na své vypadnutí reaguje Krajčo?

/
  • StarDance
    5. listopadu 2023 ● 16:32

    Čtvrté soutěžní kolo StarDance bylo opět náramně povedené. Tančilo se paso doble, quickstep a sloowfox, někdo odvedl lepší výkon, někdo slabší, ale všichni ze sebe vydali všechno. Jak druhý den po skončení přímého přenosu hodnotí sami své výkony?

  • 1.

    Třetí odpadlík

    Třetí pár, který StarDance musel opustit, tvořil zpěvák Richard Krajčo (46) a tanečnice Dominika Rošková (32). Ačkoliv Dominika pote prohlásila, že pro ni to bylo poslední účinkování v televizní show, Krajčo na sociální síti nešetřil superlativy. Ani na chvíle strávené ve StarDance, ani na svou taneční partnerku.

     

    „Nikdy předtím jsem netančil a neuměl ani polku… pak ale přišla báječná partnerka, báječné tréninky a báječný čas strávený na parketě. Díky ti, Dominiko, za tvůj čas, přístup, trpělivost, pokoru, odhodlání, nasazení, oporu, energii, smysl pro humor… jsi opravdu BEST a věřím, že jsme ještě nedotančili,“ naznačoval tajnosnubně.

     

    „A vám, přátelé a fanoušci, děkuji za tisíce krásných zpráv. Mějte se báječně a budu se na vás těšit tam, kde je mi nejlíp - na prknech Divadla Ungelt, Kecičkách s Karin, u nás v kostele nebo na koncertech s kapelou Kryštof,“ dodal.

  • 2.

    Krásná sestra

    Jak je ve StarDance dobrým zvykem, na přímý přenos často chodí podpořit své blízké rodinní příslušníci. V případě zpěvačky Tereza Mašková (27)  to bylo tentokrát její půvabná sestra Veronika. Obě si jsou výrazně podobné, a tak ti, co přemýšleli, jak by Tereza vypadala se svou přírodní barvou vlasů, se o tom mohli přesvědčit prostřednictvím Veroniky. S hnědou parukou ale byla známá zpěvačka viděna už před víkendem...

  • 3.

    Přípravy

    Pevný účes, to je základ - a své o tom ví všechny dámy, co musí na tanečním parketu vypadat za všech okolností naprosto dokonale. Díky šikovným ručkám vizážistek se nehnul se ani drdol růžové Maškové, ani moderátorky a někdejší ViceMiss Ivy Kubelkové (46).

  • 4.

    Vodácká rodina

    Na kajakáře Vavřince Hradilka (36) čekalo v sobotu před přímým přenosem velké překvapení. Přišla za ním totiž před studio jeho „vodácká rodina“ - tým Czechcanoe. Dojatý Vávra pak sdílel fotku se všemi svými příznivci z vody, co s sebou donesli i řadu transparentů - například nápis „latina dostane na frak!“.

     

    Dění na parketu pak Hradilek popsal jako „úplně neuvěřitelnej zážitek“.  „Díky za něj. Díky všem. Neskutečný. Fakt,“ okomentoval na sociální síti svoje vášnivé paso doble, za které pak dostal od poroty 23 bodů.

  • 5.

    Cukrář v zelí

    Oblíbený cukrář Josef Maršálek (41) se ukázal „půlden po přenosu“. A vyfotil se, poměrně překvapivě...  v zelí! „Děkuju za ty stovky nádherných zpráv. Jsem moc rád, že to MÍ sledující mají v hlavě srovnané. Děkujeme za to, že jste v tom s námi. Je to jízda a z naší strany to nejlépe popíší slova VDĚK a POKORA,“ uvedl na instagramu i v instastories.

  • 6.

    Znavená tanečnice

    Také Maršálková tanečnice Adriana Mašková (25) ukázala, co dělá následující den poté, když zhasnou kamery. Například si vyrazí na kafíčko. Jenže... únava po tak náročném výkonu je zkrátka silnější.

  • 7.

    Selfie ze zákulisí

    Podle toho, co soutěžící přidávají na své profily na sociálních sítích, to je i přes všechen ten stres, adrenalin a nervy... velká zábava. Posuďte podle některých selfíček, co sdílejí, sami!

  • 8.

    Galerie

    Na další snímky ze zákulisí a také na fotky z posledního dílu StarDance se můžete podívat do naší galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Richard Krajčo vypadl ze StarDance: Tohle byla jeho první reakce! David Turek, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    298 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

ceskarebelka: Škoda. Byli jste skvělí

(05. 11. 2023 18:46)

ceskarebelka:

(05. 11. 2023 18:46)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy