Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejlepší momenty čtvrtého večera StarDance: Sprosťák Adamczyk, mladistvá Kubelková a Chlopčíkův útok na Krajča!

/
  • Jaké byly nejlepší momenty 4. kola StarDance?
    4. listopadu 2023 ● 23:42

    Čtvrtý soutěžní večer patřil tancům quickstep, paso doble a sloowfox. Zaznělo mnoho krásných melodií v atraktivním podání MoonDance Orchestra Martina Kumžáka (56)... a stejně jako předchozí večery, někdo zatančil lépe, někdo hůř. I přes hodnocení poroty (Nebo právě pro něj?) byl však pár, co vypadl, velmi nečekaný...

    Tentokrát byly medailonky soutěžících, co mapují tréninky, pozoruhodné v tom, že si do zkušebny směli všichni vzít své blízké. Někdo tedy využil psychické podpory svých rodinných příslušníků, někdo kamarádů. Ovlivnila pak taková emocionální vzpruha jejich výkony?

  • 1.

    Svěží a mladistvá šestačtyřicátnice

    Minulý týden moderátorce Ivě Kubelkové (46) porota vyčítala, že by měla přidat energii. Ta ale v jejich svižném quickstepu rozhodně nechyběla. Ten se navíc odehrával na přechodu. „Nebo před přechodem,“ smála se někdejší ViceMiss. Richard Genzer (56) byl jejich výkonem nadšený a podle něj to bylo poučené pro děti, aby nechodily na červenou. „Velmi dobré držení těla, tančíte velmi svěže a mladistvě, nikdo by neřekl, že je vám více než dvacet,“ lichotila Ivě Tatiana Drexler (60). Vytkla jí jenom postavení - ačkoliv to bylo podle Zdeňka Chlopčíka (66) chybou partnera Martina Prágra (26).

     

    Hodnocení: 22 bodů

  • 2.

    Mistr zvedaček Hradilek

    Paso doble bylo podle tanečnice Kateřiny Bartuněk Hrstkové (36) jenom takové chození. „To by mi mohlo jít,“ smál se Vavřinec Hradilek (36), kterému na trénincích dělala podporu manželka s dvěma rozkošnými dcerkami. Mladá paní talentovaného kajakáře se svěřila, že je zvyklá, že manžel není doma - když není na vodě, tak je na trénincích. S Hrstkovou pak Vavřinec tančil na písničku skupiny Queen, což byla hodně neobvyklá volba. „Velmi inovativní, nádherné,“ žasnul i moderátor Marek Eben (65).

     

    „Pro mě budete navždy ten, kdo nejlépe nosil partnerku, co jsem tady kdy viděla. Katka vám lítala kolem uší, a s jakým přehledem. To ale není v rámci paso doble, to je tak pro radost. Paso doble je důležité v rotaci. A chyběla mi i kvalita kroků,“ přešla z pochvaly v kritiku Tatiana. „Ale celkově to byl pěkný zážitek.“ Jí zmiňovaného „ťapkání“, co sportovci vyčítala, si Chlopčík nevšiml, podle něj byl jejich tanec vynikající. „Mně rotace stačila, nejsi centrifuga,“ smál se Geňa.

     

    Hodnocení: 23 bodů

    4. soutěžní večer StarDance - Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková
    Autor: Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl

  • 3.

    Cestující s příliš malým kufrem

    Na tréninky vzala s sebou Darija Pavlovičová (21) kamarádku a zároveň herečku Natálii Halouzkovou (22), co si s ní a Dominikem Vodičkou (27) dokonce zkusila několik tanečních kroků. V přímém přenosu to ale bylo na Darije a Dominikovi. Jejich hravý quickstep měl byl zastřešen příběhem dvou lidí, co se potkají na lavičce při čekání na vlak. „Já jsem nikdy neviděl cestovat ženskou s takhle malým kufrem,“ dumal Geňa. „Ona necestuje daleko,“ hájila se Darija. „Spíš ho jen tak nabaluje,“ přidal se Dominik.

     

    Kromě herecké etudy tady šlo ale především o tanec. A s tím byla porota spokojená. „Moc krásný výraz, lehounké, dnes jsem poprvé věřil, že si to užíváte. Měl jsem obavy, zda vydržíte s tou lehkostí, ale zvládla jste to,“ pochvaloval mladou herečku Chlopčík. I Tatiana ocenila lehkostí. „Když se budete pohybovat tímto směrem, tak je to dobrý směr.“

     

    Hodnocení: 25 bodů

  • 4.

    Nedotrénovaný, ale svůj

    Známý cukrář Josef Maršálek (41), co měl na trénincích jako podporu sestru s malým synkem, s tanečnicí Adrianou Maškovou (25) předvedli líbezný sloowfox. „Vy máte fakt taneční talent a rytmus v těle. Potřeboval by jste jen delší čas na trénink, aby to bylo opravu krásné. Takhle to vypadá nedotrénované,“ přemýšlela nad ním Tatiana Drexler. „Nebylo to dokonalé, ale bylo to vaše. Na vás je obdivuhodné, že při té vaší velikosti jste měkký a něžný. Bohužel ta plynulost i přes techniku, o kterou jste se snažil, tam nebyla,“ přidal se i Zdeněk Chlopčík. Hodnocení bylo drsné, dvě šestky a jedna sedmička. Nejnižší hodnocení.

     

    Hodnocení: 19 bodů

  • 5.

    Rozlítané vlasy gangstera Krajča

    „Nevím, jestli ještě někdy budu zpívat písničku Tak nějak málo tančím,“ vtipkoval zpěvák kapely Kryštof Richard Krajčo (46), jenž na tréninky pozval svou manželku Karin Babinskou (49), známou spisovatelku a režisérku. Ve svém quickstepu měli dvě výrazné chybičky, z toho jednu nejpatrnější způsobila omylem tanečnice Dominika Rošková (32) - šla na druhou stranu, než měla. Další velkou potíží jejich tance byl i ten moment, kdy se snažili rychle vytáhnout pistole z futrálů na housle, co s sebou jakožto dva mafiáni měli...

     

    „Možná jste už přetrénovaní, ale mnohokrát se vám to rozpadlo. Ale zlepšuje se vám postavení, ruce, záda...“ nechala se slyšet Drexler s tím, že jí jejich chyby na parketě neušly. A neušly ani Chlopčíkovi, jenž ocenil alespoň přechody kroků z rychlých v pomalé. „Bylo to lehounké, ale škoda těch chybiček. A taky mi vadily ty vaše vlasy, moc vám to lítalo. Ono mu to sluší, ale u toho tance mi to vadilo,“ poukázal na skutečnost, že na gangstera měl Krajčo své kadeře příliš málo zkrocené gelem.

     

    Hodnocení: 22 bodů

  • 6.

    Sprosťárna v přímém přenosu

    Vášnivé paso doble Marka Adamczyka (35) a Lenky Nory Návorkové (32) mělo švih. Nejlepší kroky ale známý herec, co měl na trénincích herce Adama Krause (41), kamaráda ze studií, paradoxně předvedl až po tanci, kdy ukazoval, jak tanečním krokem chodí venčit svého pejska. „Nádherný výraz, mělo to příběh, byl tam fantastický kontakt. Ty kroky, jak budeš chodit se psem, byly fantastické. Ale při tom pasu to tam nebylo, tebe by tolikrát napíchnul ten býk, že bys měl propíchnutý zadek,“ nebral se servítky Chlopčík. Ani Adamczyk. „A ku*va,“ vyhrknul - a v přímém přenosu se tak dopustil pořádné vulgarity. I přes tento trapas a kritiku poroty ale nakonec dostal dvě osmičky a jednu sedmičku.

     

    Hodnocení: 23 bodů

  • 7.

    Sklopené oči zpěvačky Maškové

    „Quickstep je pro mě noční můra, přichází na mě krize,“ stýskala si zpěvačka Tereza Mašková (27) na trénincích, kde ji kromě sympatického tanečníka Daniela Kecskemétiho (28) podporoval její nejlepší kamarád Lukáš. Ten si ale naopak pochvaloval, že růžovovlasá kráska všechno dělá srdcem. „Krásný to bylo, chybičky malý tam byly, ale na vás to vůbec není vidět,“ říkal pak o jejím tanci Geňa. „Bylo to velmi dobře postavené, velmi dobré krokové variace. Konečně velmi dobrý výkon,“ chválila Tatiana. Podle Chlopčíka bylo vidět, že si Tereza tanec užívá. „Ale na rozdíl od Geni poznám, kdy to spletete - sklopíte oči,“ všiml si.

     

    Hodnocení: 25 bodů

  • 8.

    To nejlepší na závěr

    Eva Adamczyková (30) vzala na tréninky kamaráda, s nímž trávila dlouhé roky na horkách. Vidět ji tančit pro něj bylo proto velký nezvyk - a občas se prý dokonce zasměje nad kostýmy. Sloowfox každopádně Eva s Jakubem Mazůchem (35) předvedla ve stylu manželské „přetahované“ na písničku známou díky seriálu Ženatý se závazky. „Já na tom nemůžu najít nic, co by se mi nelíbilo. Je to tanec, kdy nemám potřebu dívat se na techniku, protože je to krásné,“ dojala se Tatiana a v hodnocení jim dala plný počet, tedy desítku.

     

    „Já tam viděl hned několik nedostatků, a to mě trošku mrzelo. Tanec nádherný, ale Evi, vy jste se tak soustředila na špičku a patu, že to bylo popletené. Taky mi začíná trošku vadit, že je tam málo tance a více se soustředíte na scénku a rekvizity. Byl bych rád, kdybyste jednou prostě došli na parket a zatančili tanec bez všech těch příkras,“ hodnotil je drsně Chlopčík. Přesto však tento pár vyinkasoval nejvyšší počet bodů - podle pravidla „to nejlepší na konec“.

     

    Hodnocení: 27 bodů

  • 9.

    Třetí vypadnuvší

    Vzdor bodům poroty překvapivě StarDance opustil zpěvák Richard Krajčo. Pátého kola se tak již nezúčastní. Do něj postupuje už jenom sedm párů a čeká je valčík, chacha a samba. Diváci se mohou těšit nejenom na cizokrajné tóny, ale i jazyky. Neobvyklé písně ovlivní i podobu tanečních kostýmů. Příští díl bude totiž nazvaný „Letem světem“. Takže se je rozhodně nač těšit!

    Video
    Video se připravuje ...

    Zpěvák Richard Krajčo po prvním kole StarDance: Tajné jednání z ČT! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

  • 10.

    Jasný tip na vítěze

    Kdo podle vás vyhraje letošní StarDance? Máte svůj tip, favorita, nebo favoritku na vítězství? Hlasujte v anketě. 

    Anketa

    Kdo vyhraje StarDance 2023?

    Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
    Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
    Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

    Fotogalerie
    96 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 44

mazd: Paní Kubelková je nádherná po těle i na duchu. Jágr může litovat...

(06. 11. 2023 12:54)

votomtoje: Nejenom přepnout, ale také povinně přestat platit!

(05. 11. 2023 15:21)

leomit: neotravuj laskavě

(05. 11. 2023 15:00)

Jirik-ta:

(05. 11. 2023 14:55)

Jirik-ta: 💖🌼

(05. 11. 2023 14:54)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy