Muzikál s hity Heleny Vondráčkové Kvítek mandragory se přejmenoval na Sladké mámení a s novým názvem se přesunul z Prahy do Brna. A tam diváci zažili neskutečnou show. Mohli se potrhat smíchy, když se pánové Jaromír Nosek a Sagvan Tofi svlékli do trenek a natahovali si dámské silonky nebo když se společně s Martinem Schreinerem převlékli do dámských flitrovaných šatů. Ty si pak Schreiner navíc roztrhnul a po jevišti běhal polonahý se srolovanou podprsenkou kolem pasu. 

Potěšení se během představení dočkaly i pánské oči, a to když se na jevišti mezi tanečnicemi smyslně kroutila Ivana Jirešová v minišatech a dala tak na odiv své krásné štíhlé nohy. 

Po představení se pro změnu odvázal herec Braňo Polák, který pařil jako za mlada, vyplazoval jazyk na všechny strany, popíjel drinky, a jen co mu přišla některá kolegyně pod ruku, už ji vzal do náruče a točil s ní ve vzduchu. 

A co by to bylo za pořádnou brněnskou akci, kdyby tam chyběla místní hvězda a podnikatelka Nela Slováková. Ta si na premiéru vyšla ve velmi odvážném až polonahém modelu. V podstatě měla jen spodní prádlo a přes to přehozené šaty ze síťoviny. 

Video
Video se připravuje ...

Helena Vondráčková - Kvítek Mandragory Tereza Kuhnelová, Lukáš Červený

Fotogalerie
36 fotografií