Svůj poslední kalendář nazvaný Love your Age modelka nafotila v Dominikánské republice, kde s manželem vlastní apartmán. Vybrat z milionu nafocených snímků těch 12 nej byl tvrdý oříšek nejenom pro fotografa Lukáše Dvořáka, ale i pro Simonu. A tak se rozhodli, že ke každé třetí fotce v kalendáři bude další bonusová. 

Krainová se na svém křtu vyznala k lásce ke slovenským mužům. „Cítím, že k nim mám blíž než k českým. Slováci jsou temperamentní a víc sexy, můj manžel je Slovák a mám spoustu dobrých kamarádů na Slovensku. Obdivuji jejich rap a miluji hudbu Majka Spirita. Každé ráno spolu běháme, mám ho totiž ve sluchátkách,“ svěřila se Blesku sexy blondýnka, které to v bílých korzetových šatech seklo, a není divu, že šla z mužské náruče do náruče. 

Moderátorem večera se stal Jaro Slávik, který si před časem nechal v Turecku nastřelit vlasy, protože měl na hlavě dost prořídlý porost. Šediny už dorostly, ale k bujné kštici to má stále daleko. 

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová - kalendář Markéta Reinischová

Se Simonou se známe přes 20 let, kdy jsme se potkali při jedné modelingové soutěži. Jsme přátelé a těší mě, že na sobě tak maká. Je opravdu vzorem a motivací pro ostatní ženy v jejím věku. Fotky jsou sexy a některé měsíce budou opravdu horké,“ smál se Jaro. 

Pozvání na křest do Obecního domu přijal i Sagvan Tofi (59), který se Simonou před víc než 20 lety randil. 

Vypadá fakt skvěle, ale to vypadala vždycky. Já si své holky umím vybrat,“ netají se Tofi, který má v plánu Krainovou obsadit do svého chystaného filmu. „Příští rok bych si chtěl splnit další sen a natočit film. Ještě nechci víc říkat, ale i proto jsem tady,“ překvapil Sagi. Zda to bude třetí pokračování snímku Kamarád do deště, si nechal pro sebe. V druhém pokračování totiž Krainová spolu s ním a Lukášem Vaculíkem hrála. 

Na mejdanu se objevil i miliardář Richard Chlad (56) se snoubenkou Annou Marií Kánskou (30), kteří před třemi měsíci od Simony a Karla dostali jednu fotku v životní velikosti. „Pověsíme si ji do ložnice, protože Simona je dokonalá kočka,“ netajila se Anna, která je dcerou představitelky Blaženy ze Slunce, seno...

Fotogalerie
76 fotografií