Jana Bernášková je sice velice půvabná a na kontě má několik zajímavých hereckých příležitostí (proslavila se především seriálem Vyprávěj), až nyní však poprvé ztvární roli hlavní - a to je pro ni jako pro herečku jistě hodně velkou výzvou. Celovečerní film Jak přežít svého muže, na kterém herečka aktuálně pracuje, vzniká podle stejnojmenné knihy, kterou Bernášková napsala v roce 2020, a scénář k němu zpracoval její manžel Rudolf Merkner (51), jenž se hodlá chopit i režie.

Spousta jejích fanoušků nepochybovala o tom, že se Bernášková při psaní románu o nepříliš úspěšné herečce, co se snaží prorazit u filmu a coby matka samoživitelka objevit ideálního partnera, inspirovala ve svém vlastním životě. Čtenáři si tak postavu Lucie určitě představovali, a proto její obsazení do hlavní role přijali s nadšením. Ona je však překvapila zveřejněnými záběry z kamerových zkoušek, na nichž představila svou novou image.

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková: V devadesátkách jsem byla tlustá, nešťastná a bála se života před sebou videohub

Herečka se rozhodla pro výraznou změnu svého vzhledu - a své nádherné, husté a medově hnědé vlasy si nechala odbarvit na odstín mnohem světlejší. Její fanoušci ihned reagovali s nadšením a chválou, že jí nová barva sluší - a co více, jako blondýnka prý podle nich vizuálně omládla. Tanečnice Petra Vojtková (36) udeřila hřebíček na hlavičku povedeným přirovnáním - Bernášková je prý podle ní „českou Nicole Kidmanovou. Posuďte v naší galerii sami...

Fotogalerie
51 fotografií