S manželem, bývalým hradním kancléřem Vratislavem Mynářem, už dvě děti mají. Syny Vratislava (necelých 8) a Viktora (3,5). Stejně jako snad každá žena, i ona by chtěla mít doma alespoň jednu parťačku. „Taky jsem toužila po holčičce, holčičku jsem čekala, bohužel jsem o ni přišla. Ale ještě to zcela není uzavřené toto téma. Jako že dvě děti je to finále. Teď si to představit neumím, teď trochu vítězí práce, ale čas běží, já to vím. Kluci by si přáli sourozence, přáli by si dva bratry ještě,“ svěřila se Mynářová v pořadu Face To Face.

O jedno miminko přišla, její první syn se pro změnu narodil předčasně. I proto se po svých zkušenostech rozhodla pomáhat rodinám s předčasně narozenými dětmi. Navrhovala kolekce pro dámy i pány a výtěžek z prodeje měl jít na podporu miminkům. Jenže si na sebe naložila velké sousto.

Můj projekt spí. Časově to zasahovalo do chodu rodiny a dětem jsem se nevěnovala tak, jak bych chtěla. Vzala jsem si na sebe velké sousto. Není to ale tak, že bych rodinám s předčasně narozenými dětmi nepomáhala, ale není to nějaká velká značka, nebo e-shop, spíš přispívám tak, že zprostředkuju nějaký kontakt nebo přispěji na nějakou léčbu,“ vysvětlila Mynářová. Ta v současnosti žije se svými syny v pražské luxusní vile, zatímco manžel Mynář obývá domek se zahradou na Moravě.

Video
Video se připravuje ...

Alex Mynářová netají: S mužem žijí každý jinde! Ve vile za 40 milionů se služebnictvem Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
40 fotografií