Alex Mynářová v tajemném vyjádření naznačila, že její manželství s hradním kancléřem je možná v krizi.

Až totiž v roce 2023 skončí ve funkci prezident Miloš Zeman (77), skončí jako kancléř i Vratislav Mynář. Jeho manželka prozradila, že se pak Mynář pravděpodobně vrátí na Moravu. A ona ho zřejmě nehodlá následovat...

„Je to o rodinné diskuzi. Musíme si říci, jak co chceme, ale jisté je, že naše děti chodí v Praze do školky a do školy. Já tady mám práci, přátele a Prahu neopustím. Až manžel skončí na Hradě, vrátí se tam, odkud přišel, a odtamtud nepřišel se mnou,“ uvedla Mynářová pro eXtra.cz.

Na společnost manžela si přitom tak trochu odvyká již nyní. Na nedávnou oslavu Felixe Slováčka (79) ji místo něj doprovázel hudební producent František Janeček (77).

Bude snad manželství pokračovat na dálku? To není jisté. „Budeme hledat nějaké východisko. Ptejte se mě, až ta situace nastane, bude to za deset měsíců,“ uvedla trochu nejasně, jako by se jí o tom nechtělo moc mluvit. Nabízí se proto otázka, jestli je u nich vše v pořádku...

Prahu ale rozhodně opouštět nehodlá. Přes dvacet let žiju v Praze, žijí tady i naše děti. Není to teď na diskuzi, ale budeme to řešit,“ nechala se slyšet. Ať už to ale dopadne jakkoli, příjmení Mynářová prý bude nosit nadále. 

VIDEO: Producent František Janeček s půvabným doprovodem. Ale vždyť je vdaná! 

Video
Video se připravuje ...

Producent František Janeček s půvabným doprovodem. Ale vždyť je vdaná! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
168 fotografií