Alex Mynářová, která je maminkou synů Viktora a Vratislava, z České televize odešla právě po svatbě s Mynářem kvůli možnému střetu zájmů a poté se nějaký čas objevovala na TV Barrandov. Od té doby pak byla tváří zejména youtubového kanálu Pražského hradu a různých propagačních videí.

Teď se ovšem ale vrací do vysílání veřejnoprávního média, kde bude mít pořad Slavné dvojice. Vysílat se začne na začátku prosince.

„Český rozhlas jsem oslovila já. Zatoužila jsem se po mateřské vrátit do práce. V Rozhlase jsem začínala ještě jako Nosková a strávila jsem v něm několik let. Takže jsem se vracela do prostředí, které dobře znám. Dokonce mám pořád stejného a pořád skvělého šéfa,“ vzkázala Blesku Mynářová.

„Moc mě těší, že slavní hosté budou z různých oblastí společenského dění. Nebudou mezi nimi ale politici,“ podotkla nyní Alex a na práci pro Český rozhlas nevidí nic špatného. „Jsem manželka kancléře prezidenta republiky. Tedy ne politika, ale státního úředníka,“ dodává Mynářová.

VIDEO: Kateřina Zemanová promluvila o přípravách hradního plesu. Zpovídala ji manželka hradního kancléře

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Zemanová promluvila o přípravách hradního plesu. Zpovídala ji manželka hradního kancléře. Facebook/Pražský hrad - KPR

Fotogalerie
46 fotografií