Mudrová, známá jako intrikářka Ája z Ulice, se vždy pyšnila štíhlou postavou, ale po narození synka šla kila ještě víc dolů. A snímky z Bali tak zaujaly nejen její přátele, ale i fanoušky. Bára se proto rozhodla vysvětlit, co za její hubenou postavou stojí.

Od chvíle, kdy se narodil Kristiánek, jsem vlivem nevyspání, kojení, nošení malého, ale i kvůli nervům, pomalu zhubla 10 kg oproti své předporodní váze. Starost kamarádů, kteří se ptali, jestli jsem v pořádku, vystřídaly neurvalost a kritika, které se strhly v komentářích a soukromých zprávách tady na Instagramu po tom, co jsem sdílela fotky z Bali,“ reagovala Mudrová na mnohé poznámky k její postavě.

„Zkusme být k sobě laskavější a vnímat, které komentáře jsou opravdu na místě. A jako není v pořádku přijít k někomu na ulici a říct: ,Ty špekoune, zhubni!, stejně nevhodné je psát o kostrách, vyzáblinách, o špatném příkladu mladým holkám, nebo o tom, ať se jdu pořádně najíst. Ani mně, ani nikomu jinému v podobné situaci takové komentáře nepomáhají,“ dodala herečka, která se svou současnou postavou není vůbec spokojená. „Děkuju za fotku mému Martinovi, který mi i v době, kdy jsem se za sebe styděla, protože ze mne opravdu lezly kosti, nedal ani jednou najevo, že by mě viděl jinak,“ vzkázala Barbora svému příteli.

Video
Video se připravuje ...

Mrcha Ája z Ulice Bára Mudrová je zamilovaná! Kdo je její láska? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
28 fotografií