Alexandra Mynářová naservírovala svým fanoušků snímky chorvatské krajiny, moře, ale i své spokojené rodiny. Ovšem nebála se sdílet i snímky sebe samé oblečené pouze do titěrných plaveček, jistě si dobře uvědomuje, že i po dvou porodech se pyšní figurou, kterou jí jistě závidí nejedna žena.

Svým sledujícím tedy prozradila, co jí k takové postavě pomohlo. „Jako dítě až de facto do dospělosti jsem dělala závodně sportovní gymnastiku. Být v kondici, hýbat se, pravidelně sportovat je pro mě samozřejmost. Navíc rodiče mi od malinka vštěpovali zdravou stravu,“ přiznala Mynářová.

Zároveň prozradila, že i pro ni je udržování zdravého životního stylu občas těžké. „S čím dennodenně bojuju, je závislost na sladkém. Teď na dovolené prohrávám na plné čáře. Tak snad to nebude mít vážné následky,“ prozradila a pro představu přidala i emotikony nejrůznějších dobrůtek od zmrzliny až po bonbón.

Snímek i s popiskem její sledující ocenili mnoha komentáři, kde ji ujistili o tom, že vypadá perfektně a dovolená se zatím obešla bez následků.

Video
Video se připravuje ...

Producent František Janeček s půvabným doprovodem. Ale vždyť je vdaná! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií