Maršálek, jenž se u české veřejnosti proslavil hlavně díky porotcování soutěže Peče celá země, aktuálně předvádí své křivky ve StarDance. Jistý „exhibicionismus“ v sobě ale měl už dlouho před tím... Než se dal dohromady se svým současným mužem, přidával na sítě jednu dráždivou fotku za druhou. 

Výjimkou nebyla odhalená hruď plná hustých chlupů, fotky z vany, snímky klína v plavkách či ve spodním prádle, ale ani záběry celé postavy. A na muže to zjevně zabíralo. „Nejkrásnější medvěd na světě,“ rozplývali se toužebně v komentářích. 

Provokace na dálku

V té době měl Maršálek vztah na dálku s jistým Španělem, za kterým zhruba každé tři týdny létal do Barcelony. Láska jim vydržela deset let, nakonec se ale rozešli. A přišel cukrářův současný manžel Petr Tejml (40)! 

Ten si Josefa vyhlédl přes média. „Petr mě viděl v nějakém televizním pořadu. Od té doby neměl klid. Pak mě prosil na kolenou, abych se přestěhoval. No dobře, na kolenou to nebylo. To vám vlastně taky řekne líp sám,“ žertoval Maršálek pro iDnes.cz, když se vzali.

Láska z televize

„Je pravda, že jsem viděl Pepu v televizi, ale za naše seznámení tak trochu můžou morčata. Moje kamarádka Eva, která je taky chová, má známou a ta je cukrářka. Když jsem se Evě zmínil o Pepovi, hned ji napadlo, že Maruška, která peče dorty, ho zná. A nedala pokoj, dokud nás neseznámila,“ vysvětlil Tejml.

Nakonec všechno klaplo a v roce 2020 přišlo registrované partnerství. „Petr mi řekl: ‚Muži, my dva bychom se měli příští rok vzít. Protože bude 2020 a už budeme jen stárnout, takže by se nám to dobře pamatovalo, ten rok.‘ A tak byla svatba,“ prozradil Maršálek. Jeho fanoušci z řad obdivovatelů mužské krásy mají ovšem od té doby smůlu... Jako ženatý muž už slavný cukrář tolik »thirst traps« neboli »pastí na chlíváky« nepostuje. 

Video
Video se připravuje ...

Cukrář Josef Maršálek (41): Sázkaři, ať jdou zpět do školy! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
168 fotografií