I když Maršálek za slowfox získal od poroty jen 19 bodů a Krajčo za quickstep 22, tak hlasy diváků nakonec poslaly dál pozitivně naladěného cukráře. Fanoušky si získal nejenom svým cukrářským uměním, které nejednou vychválil moderátor Marek Eben (65), ale i usměvavým přístupem a lehkostí s s níž proplouvá parketem. Sice to leckdy není dokonalé, ale diváky baví. 

Je to zábavná soutěž s tanečním programem a lidé logicky hlasují dle pocitů a sympatií, protože tanci rozhodně nerozumí tak, aby ho byli schopni ohodnotit. Proti Richardu Krajčovi hrálo to, že je příliš populární a nedokázal své fanoušky zaujmout. Respektive ti možná neměli potřebu pro něj hlasovat, protože postup považovali za formalitu,“ napsal jeden z fanoušků taneční show. Zatímco tenhle bere StarDance s nadhledem, jiní se pasují do role odborníků. 

Video
Video se připravuje ...

Richard Krajčo vypadl ze StarDance: Tohle byla jeho první reakce! David Turek, Lukáš Červený

Češi se snad úplně zbláznili... vyhodit Krajča a nechat tam Maršálka! Bože, co to je za úroveň... a ještě porota o něm řekne, že má talent... to prkno, které ani neumí chodit a ruku zvedá jako bývalý drážní semafor,“ rozčiluje se divačka. „Velice mě to překvapili, i když je to jen zábava, tak by takový dobří tanečníci neměli vypadnout. Tančení nezachrání pečení dortů!„ má jasno tábor Krajča. 

„Byli úžasní v prvním kole, to jsem říkala, že je snad pan Krajčo z gumy. Ale pak už nic, hezké, ale jaksi nechytlo. U paní Kubelkové také tak,“ tvrdí další v diskuzi na stránkách StarDance. Maršálek byl označen také za „medvěda brtníka“, „zelí šlapajícího cukráře“ či „tancujícího slona v porcelánu“.

Své názory ovšem nepíší jen fanoušci Richarda, ale naopak i Josefa. „Konečně ten namyšlený holomek odjel pryč, snad do Ostravy.“

„Nejde o život, je to soutěž, kterou si rozhodují lidi. Uvědomujete si, že Krajčo je vytancovaný až až, a p. Maršálek musí dřít x krát tolik. Je to i o celkové pohodě, radosti a ne špičková soutěž v tanci. Za mě ok. A komu se to nelíbí ať se nedívá.“

Každopádně je to jen televizní show, diváky ovládají emoce a sympatie ke svým favoritům. Podobně to bylo v 7. řadě, kde soutěžil komik Lukáš Pavlásek (45), který si vysloužil přezdívku „taneční nemehlo“. Přesto si ze StarDance odnesl bronz! 

 

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička
Fotogalerie
99 fotografií