Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

3. večer StarDance: Pikanterie ze zákulisí! Eben se psím kamarádem, žůžový Maršálek i sladké trápení

/
  • Co se dělo v zákulisí?
    30. října 2023 ● 16:19

    Třetí soutěžní večer je za námi! StarDance tentokrát opustili Ivana Chýlková a Jan Tománek, 8 párů ale ve hře nadále zůstává. Podívejte se, jak to vypadalo v zákulisí! Nechyběly Maršálkovy dobroty, Marek Eben našel nečekaného parťáka a na outfitu Kubelkové musel makat celý tým.

  • 1.

    Dominik Vodička a Darija Pavlovičová

    Dariju Pavlovičovou a Dominika Vodičku sužovala tentokrát před přenosem obzvlášť velká nervozita. Podle bookmakerů byli totiž adepty na vyřazení! Diváci ale nakonec rozhodli jinak a mladá dvojka v soutěži pokračuje. Darija i Dominik tak na sítích děkovali všem hlasujícím z celého srdce a rozplývali se nad obrázky, které malí i větší fanoušci posílají. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Zkrotit Darijiny vlasy byl opravdový výkon! Instagram

  • 2.

    Ivana Chýlková a Jan Tománek

    Soutěžní pár číslo dva, Ivana Chýlková a Jan Tománek, v tomto kole bohužel soutěž opustil. Herečka si ale pro svého tanečníka připravila speciální trofej za to, že to s ní všechno tak krásně zvládl. 

     

    „Tohleto je cena od Ivanky. Tu si schovám a vždycky si vzpomenu na tuhletu StarDance, kterou jsem absolvoval v 52 letech. Byla to strašná zábava,“ rozplýval se dojatý Tománek. 

  • 3.

    Josef Maršálek a Adriana Mašková

    Cukrář Josef Maršálek díky svému umění platí za zřejmě toho vůbec nejoblíbenějšího soutěžícího. Stejně jako předchozí dva večery, i tentokrát přivezl bezpočet dobrot, které všichni vychvalovali až do nebes. 

     

  • 4.

    Iva Kubelková a Martin Prágr

    Modelka a moderátorka Iva Kubelková se letos zhostila role hlavního dokumentaristy. Poctivě natáčí všechno, co se děje v zákulisí. Neunikla jí obrázky vyzdobená chodba, Marek Eben, jenž si zamiloval psa Adamczykových, ani maskérky, když dávaly dohromady její kostým. 

  • 5.

    Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková

    Tanečnice Marka Adamczyka Lenka Nora Návorková byla za hrdinku večera! Kotník se ještě nestačil ani pořádně zahojit a ona už předvedla další skvělé číslo, a tentokrát opět v botách. Za svůj výkon dostala krásnou kytku. 

  • 6.

    Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti

    Zdá se, že zpěvačka Tereza Mašková si se svým tanečníkem Danielem Kecskemétim obzvlášť sedla! Den před přenosem si od ní Dan nechal nalíčit pusu její rtěnkou a společné fotky pak vystavili na instagramu. V den přenosu s Terezou šila dobrá nálada; v zákulisí natáčela kolegy a vychvalovala tanečně nadanou Evu Adamczykovou. 

  • 7.

    Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková

    Také Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková si ze sebe umí pěkně vystřelit. Společně s Ivou Kubelkovou a Martinem Prágrem si na hlavy nasadili tmavé paruky a zvěčnili se na parketu. „Nevím, jak u vás toma, ale tady je vše úplně v normálu. Teda kromě toho, že je neděle, že jo,“ hlásil Vávra. 

  • 8.

    Eva Adamczyková a Jakub Mazůch

    Jakub Mazůch na sítích ukázal svého největšího fanouška – malého syna Kubíka. Ten už nyní radostně poskakuje před obrazovkou jako táta! Dobrá nálada neopouštěla ani Evu, která pro jistotu ukradla manželovi župan, aby jí nebyla zima. Jedinečnou příležitost prožít StarDance spolu si Adamczykovi moc užívají. 

  • 9.

    Richard Krajčo a Dominika Rošková

    Tanečnice Richarda Krajča Dominika Rošková tetokrát vytáhla snad nejvíc sexy model, jaký soutěž pamatuje! Aby v něm vypadala obzvlášť dobře, rozhodla se odpustit si Maršálkovy dobroty a nechat si je až na chvíle po přenosu. Po odvedeném výkonu byly pak o to sladší. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Vzpomínky »české Marilyn Monroe« Miluše Bittnerové na účinkování ve StarDance: Tatínkovi našli rakovinu plic! Blesk TV

    Fotogalerie
    73 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

y1xcvbnm: Nikdy jsem si nevšimla jak velký má Adamčíková ústní otvor , snad když si namalovala ten knírek to nebylo tak vidět ale teď žasnu. Nesympatický je mi Krajčo a tou jeho opičí hubou a tím , že je pořád takový rád nahý , je to skotačící prcek a rovněž tak, růžová Mašková . Tománek vypadal příšerně staře , myslím že to Chýlkové zkazil on.

(31. 10. 2023 02:07)

padrino: V TV už nejsou žádné poctivé soutěže,snad jen A-Z kvíz,ale kdo ví.Všechno jsou to komerční reality show kvůli sledovanosti,kde je už vítěz známý dopředu,jako třeba Masterchef. 😂
Mě je teda Maršálek odpornej už jen s tím jeho "úsměvem".Má ho jako Staša a u něj to mám nastejno

(30. 10. 2023 20:39)

deafista: StarDance už je otravné. Staří porotci jsou jak na koni, když můžou "seřvat" své vrstevníky a vykopnout je. Ani ta žvanivá omáčka omšelých moderátorů to nepozvedne a nefér přístup nezakryje. Když má sport svá pravidla a věkové kategorie - proč to nesmí platit zde? Nelidský přístup. Čekají na něčí exit?

(30. 10. 2023 18:17)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy