Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejlepší momenty třetího večera StarDance! Kajak na schodech i podjezd Kubelkové

/
  • Třetí soutěžní kolo StarDance bylo velmi zajímavé.
    Aktualizováno - 30. října 2023 ● 09:59
    29. října 2023 ● 23:00

    Třetí soutěžní večer patřil tancům quickstep, jive a rumba a nutno říci, že byl plný překvapení. Zazněly pouze české a slovenské hity, a jak už to bývá, někomu se dařilo více a jiným méně. Eva Samková předvedla své nejlepší taneční vystoupení, ale Iva Kubelková neměla daleko k pádu...

     

  • 1.

    Úvod s oceněným Preissem

    Jako každý soutěžní večer i tento uvedl herec Viktor Preiss svým nezaměnitelným hlasem a Marek Eben nezapomněl připomenout, že je to první večer v historii StarDance, který zahájil nositel státního vyznamenání. To Preiss včera večer obdržel z rukou prezidenta Petra Pavla.

  • 2.

    Adamczykova tanečnice zase fit

    Tanečnice Marka Adamczyka, která si přivodila při tanci nepříjemné zranění, je opět fit. Minule ještě kvůli bolesti tančila bosa, dnes už střevíčky obula a předvedli skvělý výkon.

  • 3.

    Pes v přímém přenosu

    Přímého přenosu se zúčastnil i pes Artur, který patří Marku Adamczykovi. Herec si s Lenkou Norou Návorkovou zatančil quickstep, který porotu příliš neoslnil. Padl tedy dotaz na to, zda s nimi i trénuje. „Kouká do zdi, když zkoušíme,“ prozradil Marek.

  • 4.

    Vášnivý Maršálek

    Cukrář Josef Maršálek se dočkal velké pochvaly za rumbu, ze které měl obavy. „Nechtěly se mi spojit nohy a ruce,“ prozradil před kamerou. Porota ovšem byla nadšená. „Neuvěřitelná vášeň,“ řekla o jejich tanci Tatiana Drexler. A Zdeněk Chlopčík si postěžoval, že by si příště přál koblihu… těžko říci, jestli pak bude hodnocení mírnější.

  • 5.

    Hradilek na kajaku

    Diváky překvapil nástup na parket Vavřince Hradilka, ten šokoval tím, že schody na parket sjel bez nejmenšího problému na kajaku a plynule přešel do tance, kterým byl pro třetí soutěžní večer quickstep. „Tohle kolo bylo fajn,“ ohodnotil jeho vystoupení Richard Genzer. Jeho talent ohodnotila i Drexler, podle které má talent na standardní tance. „Medaile jsou důležitější, než quickstep,“ dodala.

  • 6.

    Kovové šaty partnerky Krajča

    Ve velmi zajímavém modelu zatančila partnerka Richarda Krajča Dominika Rošková. Na hit skupiny Elán Sestřička z Kramarov tančila jive v šatičkách, které byly vyrobeny z kovových řetízků. Nutno říci, že šaty byly velmi sexy a tanečnici to moc slušelo.

    Marek Eben navíc prozradil, že tanečnice, která pochází ze Slovenska, působí v taneční akademii nedaleko nemocnice, o které se zpívá v písni, na niž tančili.

     

  • 7.

    Tajemství šatů Adamczykové

    Eva Adamczyková vystoupila v netradičním outfitu, její kostým neměl sukni, ale jakési kalhoty. Jeho součástí byly navíc červené pásky na různých částech jejího těla. Později prozradila, že červené pásky má na těle v místech, kde v minulosti utrpěla nějaké zranění a nebylo jich vůbec málo... na jejím tanci to ale nebylo ani trochu znát.

  • 8.

    Podjezd Kubelkové

    Jako poslední vystoupila moderátorka Iva Kubelková, která tančila jive. Její vystoupení bylo velice energické, ale přiznala, že raději má tance pomalejší. S Martinem Prágrem předvedla odvážnou choreografii, která zahrnovala i několik akrobatických kousků. Velmi zajímavý byl okamžik, kdy Prágr Kubelkovou po parketu podjel po kolenou. Závěrečný kousek se páru ale příliš nevyvedl. Chybělo málo a Kubelková málem upadla na zem.

    Iva Kubelková
    Autor: reprofoto ČT

     

  • 9.

    Konec Chýlkové

    Ve třetím kole vypadla herečka Ivana Chýlková, která přiznala, že měla v soutěži ještě velké plány. Nejvíc se těšila, že si zatančí paso doble, to už se jí bohužel v této taneční soutěži nepodaří.

    Třetí soutěžní kolo StarDance bylo velmi zajímavé.
    Autor: Martin Hykl, Pavel Machan

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    80 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

begonie: Eva Pospíšilová -

(30. 10. 2023 13:25)

Eva Pospíšilová: Vy je znáte?podle čeho tak soudíte?Já naopak držím pakce Krajçovi, aby vyhrál.Nevím,, čím by mėl být arogantní...?!Spíš naopak..

(30. 10. 2023 11:03)

bleskovka: Kdyby skočili na pracák a našli si práci,udělali by lépe.

(30. 10. 2023 05:16)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy