Hostem Blesk Dance: Na otočku s Markem Dědíkem se tentokrát stala herečka a moderátorka Miluška Bittnerová (42), která v pořadu plném elegance a noblesy nazvaném StarDance ...když hvězdy tančí v minulosti sama soutěžila. Účastnila se ho v roce 2016 společně s tanečníkem Michalem Necpálem (36) a vypadla hned ve druhém soutěžním kole, tedy jako docela první. I to byl možná důvod, proč tolik váhala, když ji Marek vyzval, aby jmenovala pár, co by podle ní mohl vypadnout ve třetím kole.

V tabulce druhého kola letošního ročníku, kdy se už vypadávalo, se na první příčce umístila někdejší vicemiss a současná moderátorka Iva Kubelková (46) s tanečníkem Martinem Prágrem (26) a 25 body od poroty, zatímco spodní příčky obsadil cukrář Josef Maršálek (41) s Adrianou Maškovou (25), kajakář Vavřinec Hradilek (36) a Kateřina Bartuněk Hrstková (36), herečka Ivana Chýlková (60) a Jan Tománek (52), a David Prachař (64) se Zuzanou Dvořákovou Šťastnou (30). Ti všichni měli 15, maximálně 16 bodů.

Poslední zmiňovaný pár pak StarDance jako první také opustil, a tak jsou podle Milušky „na odstřel“ ti, co jsou prozatím na chvostu. „Nabízí se, že by to mohl být někdo z nich jako, protože ta porota jim asi příště zase taky tolik bodů nedá,“ přemýšlela Bittnerová, známá nejenom pro řadu seriálových, filmových a divadelních rolí, ale i jako spoluzakladatelka Nadačního fondu Pepina. „Na druhou stranu už je to třetí kolo, takže už vlastně ti diváci by se mohli rozhodnout, komu dají víc hlasů...“

„Abych se přiznala, tak na vypadnutí si nevsadím na nikoho. Ale kdybych si měla vsadit na finále, jo, tak tam vidím Evu Adamczykovou. A možná Marka Adamczyka, anebo Vávru,“ dodala. Tím Vávrou familiérně myslí Vavřince Hradilka. Přestože u poroty zatím moc nebodoval, Milušce jako muž velmi imponuje. Na parketu jí totiž tento slalomář přijde jako „polobůh a nejvíc sexy chlap, jakýho jsme tu za poslední roky viděli“.

Video
Video se připravuje ...

Vzpomínky »české Marilyn Monroe« Miluše Bittnerové na účinkování ve StarDance: Tatínkovi našli rakovinu plic! Blesk TV

„Já osobně si myslím, že letos vyhraje žena, to je můj tajnej tip. Mám dvě favoritky,“ usmíval se potutelně Dědík. Neupřesnil však, koho konkrétně myslí - zda třeba Miluškou (i bookmakery) preferovanou snowboardistku Evu Adamczykovou (30), anebo výše zmiňovanou, podle všech zcela dokonalou Ivu Kubelkovou. „A na vypadnutí mám taky dva tipy - je to zase Josef Maršálek a dávám Vavřince Hradilka,“ zklamal svou parťačku. „Ale uvidíme, tentokrát v neděli,“ smál se.

„Ta cesta je ještě dlouhá, je to nějakých 10 týdnů, takže to všechno ještě bude mít určitý vývoj. Porota bude nějakým způsobem škodit či neškodit a vyvíjet se budou i soutěžící, někdo si najednou začne být jistější, takže jako udělá velkej skok nebo ty tréninky začnou bejt pochopitelnější. Jsme na začátku,“ doplnila Miluška a vysvětlila, proč by prozatím ještě nikoho neházela přes palubu. Ostatně i odchod Davida Prachaře se jí zdál nefér - porota na něj prý byla zbytečně přísná a spojení herce z Národního divadla a písničky od Metallicy perfektní...

Fotogalerie
107 fotografií