Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Žilková v pořadu Blesk Dance hodnotila soutěžící: Peprné poznámky i spor kvůli Chýlkové!

/
  • Jak tanečníky StarDance hodnotil tanečník Marek Dědík a herečka Veronika Žilková.
    21. října 2023 ● 05:00

    Tanečník a bývalý účastník taneční soutěže StarDance Marek Dědík (40) pro čtenáře Blesku hodnotí výkony letošních soutěžících, a co si myslí, řekne od plic na tvrdo. Po prvním kole mu pomohla s hodnocením tanečních párů herečka Veronika Žilková (62) a mnohdy se velmi tvrdě neshodli. Koho Dědík totálně zpucoval a koho Žilková urputně bránila?

  • 1.

    Darija Pavlovičová a Dominik Vodička - tanec bez emocí

    Marek Dědík - „Tančili tanec cha-cha, jejich pojetí bylo trochu umělecké, inspirovali se seriálem Wednesday. Taneční výkon byl technicky velmi zdařilý. Na Darije je vidět, že drží tělo, že dělala balet, ale mně osobně tam trochu chyběla emoce. Na mě to bylo moc strohý a studený,“ vysvětlil své hodnocení. 

     

     

    Veronika Žilková - „Darija je neuvěřitelně půvabná a to mládí je krásný. Jako deset mladých párů by mě jako diváka sledovat nebavilo, ale musím říct, že letos ta řada je skvěle poskládaná, typově, věkově a ona je tam za to mládí a baví mě se dívat na tu mladou holku, která je krásná a ohnivá a hravá,“ uvedla k mladičké herečce. Dala by jim 10 bodů.  

  • 2.

    Ivana Chýlková a Jan Tománek - nejhorší výkon večera

    Marek Dědík  – „Já jsem byl trochu zklamán výkonem tohoho páru. Protože tančili waltz a buď to bylo nervozitou, nebo to bylo prvním vystoupením, ale prostě vůbec se to nepovedlo. Nebyly tam prvky waltzu, chybělo tam snížení, zdvih, mnohdy jsem myslel, ze upadne na parket, bylo to nejisté,“ zkritizoval Dědík taneční pár. Dal by jim 1 bod. 

     

     

    Veronika Žilková - „Ivana je úžasná herečka, nádherná žena, furt k ní vzhlížím. Za sebe dávám Ivaně 10 bodů, protože jsme spolu chodily 4 roky na pohyb do školy, takže vím, jakým jsme prošly nevýcvikem. Když jsme na škole na známky tančili tango, byla v páru s Karlem Rodenem, bylo to fantastický tango a dostali jedničku,“ vychvalovala svou spolužačku. Dala by jim 10 bodů. 

  • 3.

    Josef Maršálek a Adriana Mašková - malý zakřiklý cukrářek

    Marek Dědík – „Josef ten Jive zatančil správně, neudělal žádnou velkou chybu, ale trochu jsem očekával, on je takový velký statný muž jako já, že tam vletí na ten parket a že ho rozbije silou, fyzičkou, energií a odejde s takovým úsměvem, jakým se prezentuje, a tam byl to takovej malej cukrářek, takovej bonbonek,“ hodnotil. Dal by jim 1 bod. 

     

     

    Veronika Žilková – „Ke každému jsem si napsala poznámku a u něho mám - cukrář je roztomilý. Já miluju roztomilé muže a bylo to roztomilé,“ řekla k jejich tanci. Dala by jim 10 bodů. 

  • 4.

    Iva Kubelková a Martin Prágr - fenomenální dlouhé nohy

    Marek Dědík - „Na tenhle pár jsem se hrozně těšil. Když jsem se dozvěděl, že Iva bude ve StarDance, tak jsem byl úplně unešený a taky to tak bylo na parketě. Její cha-cha byla absolutně fenomenální. Protože ty její nohy jsou tak dlouhý a myslím si, že je velmi těžké je zkoordinovat, a ona to dokázala zkoordinovat, málokterá profesionální tanečnice tohle umí,“ rozplýval se Marek. Dal by jim 10 bodů. 

     

     

    Veronika Žilková – „Souhlasím s tím, že Iva Kubelková má dlouhé nohy, ale není tam jediná tanečnice s dlouhýma nohama. Ivana Chýlková je má určitě úplně stejně dlouhé. Já jsem byla z Ivy unešená, ale to ona má z toho mola, ona měla božsky propnutý nohy,“ hádala Žilková. Dala by jim taktéž 10 bodů. 

  • 5.

    Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková - nemastné ani neslané

    Marek Dědík – „Ti nám zatančili waltz, který byl velmi příjemný, ale nic mi nedal ani nevzal. Marek je velmi talentovaný herec a samozřejmě i tanečník, ale myslím, že by zvládl více tanečních kroků. Přišlo mi to takové moc rychlé, partnerka se natočila, nadskočila, zvedl ji, zpátky, odtočil..,“ dumal nad jejich tancem Dědík. 

     

     

    Veronika Žilková – „Já jsem se vůbec nedívala, jak tančí. Já jsem se furt dívala, jak vypadá, protože mám hrozně ráda jeho ženu, jsem její velká fanynka, tak jsem chtěla vědět, jak vypadá ten muž, který téhle užasné fenomenální ženské učaroval. Takže já jsem se vůbec nedívala na nohy. Co tančili, nevím, ale mám v poznámce - je to krásný chlap,“ uzavřela své hodnocení Marka Adamczyka

  • 6.

    David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná - nespravedlivá porota

    Marek Dědík – „Já si myslím, že Davidovi se tanec jive velmi povedl. Vím, že mu porota vytkla, že to nebyl jive, ale ten jive tam opravdu byl. Tančil jivový prvky, ani neudělal žádnou rytmickou chybu a výraz k tomu tanci patří, a když je herec, tak ho musí využít. Nesouhlasím s porotou, já bych mu dal 10 bodů,“ řekl.

     

     

    Veronika Žilková – „My jsme rodina, já nebudu dědečka Mii vůbec komentovat, ale přišlo mi to skvělé. Právě v té škále od nejmladších po nejstarší mi připadalo, že byl hodně veselý a vlastně mě mrzí, že mě nikdy nevyzval k tanci,“ politovala se. 

  • 7.

    Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti - správná energie a přirozený výraz

    Marek Dědík – „Tenhle pár, ten má energii, ten má sílu a štávu, ten má to, co mi chybělo u Josefa Maršálka. Tancovali cha chu, kterou Tereza velmi kvalitně a technicky zvládla. Plus oceňuji její přirozený výraz, velmi krásně se na to dívalo. Hodnotím velmi velmi pozitivně,“ rozplýval se. 

     

     

    Veronika Žilková – „Mně Tereza přišla výborná a musím říct, že celé to StarDance, a už se blížíme k těm mým favoritům, je mi těch herců líto, protože to berou jako vystoupení, kdežto ti zpěváci a sportovci to berou jako zábavu, jako večírek. A na Tereze to bylo vidět, že si to fakt užívá. A bylo to moc hezký,“ ohodnotila ji herečka. 

  • 8.

    Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková - velké překvapení

    Marek Dědík  – „Opravdu musím říct, že tenhle tanec se jim povedl. Co mě překvapilo, je, že Vavřinec měl opravdu velmi ladné paže. Byli sehraní a ztancovaní a musím přiznat, že tam měli dvě velké obtížné nošené figury a on je hravě zvládl,“ chválil kajakáře.

     

     

    Veronika Žilková – „Já se musím k něčemu přiznat. Já jsem se absolutně zamilovala. Já bych Vavřince poprosila, aby se přihlásil do nějakého filmu, ale nejdřív ať se přihlásí ke mně, ať to nehraje blbě. Já ho za tři dny naučím hrát jako Leonardo diCaprio. Vavřinec je přenádherný na kameru, to jsem vůbec netušila.. On je nejhezčí český budoucí herec. Bylo vidět, že to zvládá s přehledem. Za mě 100 bodů,“ chválila ho až do nebes. 

  • 9.

    Eva Adamczyková a Jakub Mazůch - nejlepší výkon večera

    Marek Dědík – „Tento pár mě uchvátil svou vlastní show. Tancovali jive a tenhle výstup byl opravdu nejlepší toho večera. Byly tam neotřelé prvky, nenudilo to, mělo to velký, rychlý spád. Plus kostýmy byly úžasné, pár byl krásně sladěn, bylo to natrénované. Ode mě stoprocentně 10 bodů. Byl to takový bonbon toho večera,“ zhodnotil jejich výkon.

     

     

    Veronika Žilková – „Ona měla ty žlutočervený šaty, a jak prostě tančila, tak se ukazovala ta červená spodnička, prostě fantastická Eva. Ti sportovci si to užívají, je to jiný druh pohybu. Je to v hrozné nevýhodě třeba s párem číslo 2, kteří nemají kde trénovat. Oni ti sportovci vlastně celoživotně na tu StarDance trénují. Za mě 100 bodů,“ překvapila herečka. 

  • 10.

    Richard Krajčo a Dominika Rošková - poskakování místo tance

    Marek Dědík – „Oni tvoří velmi krásný a sympatický pár. Tancovali cha chu, bylo to velmi expresivní, velmi nabitý energií. Ačkoliv si myslím, že mnohdy některá ta místa, právě díky té velké energii, dostala zabrat a měla újmu. Richard začal tak zvláštně poskakovat v tom tanci. To poskakování se u něj neslo celým tím tancem a trochu mi to vadilo. Bylo to povedené vystoupení, ale nemyslím si, že měl dostat tak vysoké hodnocení od poroty, protože tam byly opravdu velké chyby. To poskakování a velmi strnulý trup se spodníma končetinama...mnohdy to působilo tak „over powerful (že to neměl úplně pod kontrolou),“ zhodnotil Dědík.

     

     

    Veronika Žilková – „Tady se mi zopakovalo to samé, co u Adamczyka, že jsem místo tance sledovala jeho třpytivé kalhoty, které přitahovaly pozornost. Možná to upozornilo na to skákání. Já jsem byla divák a nikdy jsem ani jednoho z těch mužů neviděla tančit, tak jsem sledovala, jak tančí celkově,“ uvedla s tím, že se jí to líbilo. 

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Nový pořad Blesk Dance: Na otočku s Markem Dědíkem: Co mu prozradila Veronika Žilková? Blesk TV

    Fotogalerie
    64 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

Dianthos: Ano. Stropnický už svou bitvu o dceru prohrál. Soukupova dcera snad bude mít štěstí!

(22. 10. 2023 21:36)

jan kolář: Jak muze zoufalka Zilkova hodnotit StarDance, kdyz sama vypadla v prvnim kole?? Vi, ze po ni nikdo ani nestekne, proto se vtira, kde muze, chudak duchodkyne, co knoura, ze nema prachy a zije na ulici vysmiva se vam, duchodcum! Za tyhle komentare ma zaplaceno,na luxus, na ktery ji vzdy vydelali jini. Rodice, otec, partneri.. stejna je Aghatha, stejny vychovaji i z Korduly a Rozy, pane Soukupe, bojujte u soudu, nenechte svou dveru hnit v takovem moralnim bahnu!

(22. 10. 2023 12:57)

pragver: Tuhle rodinu Žilkovic už máme všichni plné zuby, tak nám jí sem furt už necpěte !

(21. 10. 2023 20:23)

Uživatel_151580:

(21. 10. 2023 19:02)

Uživatel_151580: Proboha, kam se ještě ta zoufalá a trapná rodinka nacpe!!! Je zoufale trapná a nikoho nezajímá DOST UŽ

(21. 10. 2023 17:09)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy