Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Perličky ze šatny StarDance! Sladké mámení Maršálka, Samková v natáčkách a Mašková „v procesu“

/
  • V zákulisí StarDance je pořádně živo.
    18. října 2023 ● 05:00

    V prvním kole taneční soutěže StarDance soutěžící vběhli na parket již v kostýmech a načančaní. Ale hodiny před tím strávili společně v šatně a maskérně, kde šli z ruky do ruky - vyřádili se na nich kadeřnice, maskéři a stylisté. A díky cukráři Josefu Maršálkovi (41) tam měli nejen veselo, ale také sladko...

  • 1.

    Maršálek napekl dobroty

    Cukrář Josef Maršálek se během tréninků netajil tím, že bude své soupeře ve StarDance rozmazlovat svými cukrářskými výtvory. A jak sliboval, tak udělal. Hned před zahajovacím večerem přinesl do šatny spoustu dobrot v podobě makronek, buchet, pověstného větrníku a jiných dortíků. Právě na lahodném větrníku si sám pochutnal. 

  • 2.

    Samková v natáčkách a pusy plné dortíků

    Neodolala ani Eva Samková Adamczyková s tanečnicí Adrianou Maškovou. Snowbordistka už byla nalíčená, na hlavě ale měla zatím natáčky a čekala, až přijde do péče kadeřnice. A tak si mohla v pauze zamlsat. Kromě toho také neustále klábosila se svým manželem a hercem Markem Adamczykem a dozorovala u jeho stylistických úprav před zrcadlem. 

  • 3.

    Proměny tanečnic

    V maskérně se také během pár hodin měnily tanečnice Dominika Rošková, Adriana Mašková, Lenka Nora Návorková či Kateřina Bartuněk Hrstková. Té kadeřnice zapletly cop, u Roškové si zase musely poradit s jejími kudrnatými kadeřemi. 

  • 4.

    Mašková bez make-upu

    Do rukou vizážistů se dostaly i Iva Kubelková či Tereza Mašková. Zpěvačka se tak ukázala zcela bez make-upu. Nejlehčí přípravy měli naopak pánové, jako třeba Richard Krajčo nebo Vavřinec Hradilek. Ti si vystačili jen se stylisty, kteří jim pomohli obléknout se do kostýmů. A podle všudypřítomných úsměvů všech soutěžících nálada v šatně a zákulisí panovala vskutku veselá. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Josef Maršálek StarDance Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    38 fotografií

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

blue_Moon: Při pohladu na "baleťáka" Maršálka a jeho neupravené chrouny tak v každém jeho pokrmu si představuji vlasy.. Fuj

(18. 10. 2023 09:49)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy