Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tajný trumf hvězd StarDance: Rodinná podpora! Chýlková s Krausem, Kubelková bez Natálky

/
  • Za hvězdnými tvářemi ze StarDance přišli na první kolo soutěže jejich početné rodiny.
    16. října 2023 ● 13:59

    V úvodním kole soutěže StarDance se taneční páry složené z profesionálních tanečníků a slavných osobností zatím porotě a divákům jen představily. Ani tak u toho nemohly chybět pyšné rodiny soutěžících, které je přišly podpořit. Své nejbližší měli v hledišti David Prachař, Ivana Chýlková, Josef Maršálek, Darija Pavlovičová, Richard Krajčo, ale i Iva Kubelková. Kdo všechno fandil a kdo z příbuzných první kolo prošvihl?

  • 1.

    Richard Krajčo (46)- zpěvák 

    Frontman kapely Kryštof přiznal, že měl první týdny tréninků StarDance hluboké deprese kvůli tomu, že jeho tělo neposlouchá jeho hlavu. Jak se ale ukázalo, nakonec se náročné kroky tance cha-cha naučil a předvedl parádní výkon. A v hledišti měl pořádnou podporu.

     

    Fandit přišla celá rodina – manželka Karin Babinská a děti, které společně vychovávají.Tedy Krajčovy děti z manželství s Martinou Poulíčkovou, syn Richard a dcera Berenika, ale také dcera Karin Babinské z předchozího manželství Jasmína. Do party přivzali také rodinu jeho tanečnice Dominiky Roškové, jejího partnera a její maminku. 

  • 2.

    David Prachař (64) - herec

    Podobně na tom byl i herec David Prachař. Ač je mezi soutěžícími nejstarší, na parketu předvedl neskutečnou energii. A měl také pro koho tančit. V hledišti mu fandila manželka Linda Rybová a jeho první tanec si nenechal ujít ani jejich syn František. Dorazila též Prachařova dcera z manželství s Danou Batulkovou Mariana Prachařová

  • 3.

    Ivana Chýlková (60) - herečka

    Jak rozhýbe na tanečním parketě své dlouhé a štíhlé tělo Ivana Chýlková, sledovali mezi diváky dva muži jejího života. Manžel a moderátor Jan Kraus a jejich syn Jáchym. Ten se náležitě hodil do gala, vzal modrý oblek a bílou košili a z prvních řad sledoval svou maminku a její waltz s tanečníkem Janem Tománkem. Ostatně to byli oni, kdo slavnou herečku do soutěže „natlačili“. 

  • 4.

    Iva Kubelková (46) - moderátorka

    Rodina Ivy Kubelkové je známá tím, že drží pohromadě, vzájemně se podporují a jako celek se vždy objeví na každé důležité události. A tak pochopitelně výkon své nádherné ženy v odvážných šatech sledoval její partner Georg Jirasek a také jejich mladší dcera Karolína. Starší Natálka ale tentokrát chyběla. „Natálka měla bohužel už dlouho dopředu domluvenou módní přehlídku v Olomouci, kde musela být. Byla i na plakátech a tak. Mrzelo ji to, ale tuto sobotu určitě bude,“ prozradila Blesk.cz Kubelková. Mamku ale Natálka bedlivě sledovala v televizi a poté jí vysmekla poklonu alespoň přes SMS zprávu. 

  • 5.

    Darija Pavlovičová (21) - herečka

    Početná rodina přijela na zahajovací kolo StarDance podpořit také mladičkou herečku Dariju Pavlovičovou. Ta sice dostala za svůj výkon na parketu několik výtek od porotce Zdeňka Chlopčíka, o to větší pak měla radost, když mohla padnout do náruče své mamince, tatínkovi a sestře s bráchou. Pro ně byla jednoznačnou jedničkou večera. 

  • 6.

    Josef Maršálek (41) - cukrář 

    Podporu v hledišti měl pochopitelně i cukrář Josef Maršálek. Ten za svůj výkon s tanečnicí Adrianou Maškovou získal od poroty nejméně bodů, ale ani to mu nesebralo úsměv ze rtů. A mnohem víc se po konci kola rozplynul, když za ním na parket přišli jeho nejbližší, a to maminka a manžel Petr Tejml. 

  • 7.

    Ostatní soutěžící

    Své blízké měli v hledišti samozřejmě i ostatní soutěžící. Za kajakářem Vavřincem Hradilkem přišli přátelé, zpěvačku Terezu Maškovou podporovala mladší sestra a manželé Eva a Marek Adamczykovi si byli podporou vzájemně. I oni ale měli mezi diváky své fanoušky. 

    Video
    Video se připravuje ...

    David Prachař StarDance Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    55 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 20

padrino: y1xcvbnm

Taky mě to zaujalo,vypadají jako reklama na zubní pastu.

(16. 10. 2023 21:50)

padrino: Ty jo,ty taneční tréninky Krajča s "ušatou" tanečnicí.On rozhalenej,ona údajně sexy,to Karin Krajčo Babinská,která nechala k.o.z.y doma nerozdejchá.

(16. 10. 2023 21:48)

Uživatel_973012: Kubelková a její Natálka. Je to Natálie. Proč tu kozu zdrobňujete?
Chýlková má taky falešné zuby jako Kraus? V tancování je dřevo.

(16. 10. 2023 21:43)

cervena_sedma: Jste normální? Naopak jsou to nádherný a výrazný děti. Jen hlupák se tak může vyjadřovat, navíc o dětech.

(16. 10. 2023 20:35)

Moly28:

(16. 10. 2023 20:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy