Letos v létě Milan Peroutka překvapil veřejnost nejen tím, že už nějaký čas žije s klukem, ale rovnou i svatbou! Skutečné manželství se vším všudy zatím pro osoby stejného pohlaví v České republice není legální, a tak si dvojice musela vystačit s okleštěným registrovaným partnerstvím. Veselku si ale vystrojili se vším všudy!

Tři měsíce poté, co společně „vlezli do chomoutu“, teď partneři zvedli kotvy a z Česka zmizeli na kratičké líbánky do Londýna. „Kvůli představením jsem si nestihnul sbalit kufr a Domča mě zabalil jak na letní tábor. Takže jsem si hned první den koupil tenhle kabát a myslím, že v něm strávím celej podzim. Cool, ne?“ pochlubil se herec novým kouskem. 

V Londýně dvojice strávila jen čtyři noci, náležitě si je ale užila. Zlatým hřebem cesty byl koncert Madonny v londýnské O2 Areně za nemalé peníze, kterým zpěvačka ostartovala své ostře sledované a kvůli vážné nemoci odkládané turné Celebration. „Zašli jsme si na Madonnu. Člověk může celkem oprávněně postrádat na koncertě zpěv, ale když dělá vrcholově kariéru 40 let a za lístky dáte dobrovolně randál, asi to jednoduše dělá dobře,“ zhodnotil Peroutka. 

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka: Novinka v jeho svazku s mužem! Markéta Reinischová

Fotogalerie
62 fotografií