V novém osmidílném komediálním seriálu Banáni televize Prima (respektive jejich internetového portálu Prima+) nebude nouze o černý humor a „nekorektní“ scény. Jednu z nich si musel střihnout i Ondřej Malý! Ten v seriálu ztvárnil Igora, jenž v supermarketu v pohraničí pracuje jako vrchní sekuriťák.

Igor alias Iggy ale svou práci nebere tak zodpovědně, jak by možná měl, a obzvlášť během nočních směn si rád chodí „ulevit“ na toaletu, kde masturbuje nad pornografií. V jednom takovém případě ho v nejlepším vyruší postava Sandry Novákové (41)! Šéfka skladu Šárka v jejím podání mu totiž náhle zavolá a namísto videa pro dospělé se mu na displeji telefonu objeví její obličej. „Chlouba“ pak postavě Malého rychle zvadne... 

Osmidílný seriál sleduje bizarní situace v jistém pohraničním supermarketu inspirované skutečnými událostmi. Mladý skladník Jirka (Cyril Dobrý) totiž jednoho předvánočního rána objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty. Společně s Šárkou a Igorem pak rozjedou byznys, který odstartuje sérii nečekaných a pěkně šílených událostí. 

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Kam mířil kokain z banánů? Na magistrát do Brna? Zuzana Bubílková

Fotogalerie
36 fotografií