Terezu na instagramu sleduje více než 185 tisíc lidí a ona moc dobře ví, že si své sledující potřebuje nějak udržet. Rozhodla se proto vsadit na notu, která selže jen velmi zřídka: Spoře oděné sexy fotky! 

Prvních několik snímků z pláží v Esteponě v jižním Španělsku odhalila již na konci září. Pár es si ale zjevně v rukávu nechala, a tak po třech týdnech vytasila další snímek. Na něm má na sobě jen černé, zcela průhledné bodýčko s proklatě vykrojeným spodkem. Rukou si jen nonšalantně zakrývá bradavky a do objektivu směřuje rozpustilý úsměv.

„Krásná. Ale proč ty ruce přes ta krásná místa? Takovou postavu chce nechat vyniknout,“ komentoval například jeden fanoušek, jemuž zpěvačka zjevně rozdráždila fantazii. 

Zatímco na instagramu je slyšet i vidět, v reálném životě si na ni fanoušci budou muset počkat. Před několika měsíci totiž oznámila, že se stahuje z veřejného života a až do odvolání nebude ani vystupovat.

„Nejsem nemocná a album, které jsem slíbila, dokončuji. Co je pravým důvodem této delší pauzy, si nechám sama se svým manželem pro sebe. Těším se na vás v roce 2025 a doufám, že to pochopíte,” oznámila v dubnu. 

Video
Video se připravuje ...

Jak to Tereza Kerndlová dělá, že je tak sexy? Osciluju mezi leností a hyperaktivitou! Petr Macek

Fotogalerie
118 fotografií