Peroutka už delší dobu naznačoval, že potkal lásku svého života. Většina lidí si myslela, že se jedná o ženu, ale Milan se zamiloval do muže, jemuž na začátku července řekl »ANO«. I když měla být svatba tajná, Blesk ji odhalil, a tak šel Milan brzy s pravdou ven.

„Gratulujete mi k odvaze sdílení mého soukromí s vámi, ale víte, co bylo zdaleka nejtěžší? Přiznat to sám sobě. Nechtěl jsem najednou bejt pro holky spíš kámoška, pořád se jim chci líbit. Chtěl jsem, aby moji klučičí kamarádi neztratili pocit, že se mnou můžou řešit cokoliv,“ napsal na sociální síť zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka: Novinka v jeho svazku s mužem! Markéta Reinischová

V luxusním zámeckém resortu nechyběla rodina, ale i nejbližší přátelé. Mezi nimi Nikola Čechová, se kterou Milan dříve moderoval Snídani s Novou.

„Odložím si tu tenhle důležitý den,“ pochlubila se youtuberka. I ta už v té době skrývala tajemství, pod šaty se jí totiž rýsovalo bříško, v němž roste její první miminko. Veřejnosti to oznámila až o dost později.

„První akce s hráškem,“ přiznala Nikola, která miminko čeká s přítelem Adamem. „Důležitý den s důležitými lidmi! Navždy,“ dodal Peroutka.

Fotogalerie
59 fotografií