Herečka a moderátorka byla hostem Marka Dědíka (40) v jeho pořadu BleskDance na Blesk.cz. Když se jí tanečník ptal na vzpomínky na StarDance, začala tou smutnou, kdy jejímu otci objevili rakovinu plic. „Když začaly tréninky, dozvěděla jsem se fatální diagnózu mého tatínka s prognózou života jen na pár dalších měsíců,“ svěřila mu Miluška zdrceně.

Chtěla to vzdát

V 8. ročníku StarDance, který běžel na obrazovkách v roce 2016, tančila Bittnerová s Michalem Necpálem (36). Právě ten ji v těžké životní chvíli velmi podpořil. „Chtěla jsem to vzdát, ale díky Michalovi jsem pokračovala a i zapomněla, co se dělo,“ vzpomínala herečka zejména na tři měsíce společných tréninků, protože soutěž samotnou opustili jako první už po druhém soutěžním večeru. Jen díky tanečnímu partnerovi to prý nevzdala ještě dřív.

Nemohl přijít

„Táta neměl pořad rád a nechtěl, abych tam šla,“ přiznala Miluška. Na první přenos tak pozvala maminku a tatínek zůstal i kvůli nemoci doma. „Když mě ale viděl v televizi, tak se mu to líbilo a říkal, že přijde na třetí kolo. Ale já vypadla už ve druhém,“ dodala Bittnerová posmutněle. Tatínek ji tak nikdy neviděl tančit naživo...

Video
Video se připravuje ...

Vzpomínky »české Marilyn Monroe« Miluše Bittnerové na účinkování ve StarDance: Tatínkovi našli rakovinu plic! Blesk TV

StarDance jako letní tábor: Příšerná jídla a dřina

I přes těžké období, které herečka zažívala při svém účinkování ve StarDance, vzpomíná na pořad velmi ráda. „Mám StarDance zažité jako letní tábor. Oni tam hrozně špatně vařili. K tomu mě bolely nohy, záda mě dokonce bolela další půlrok,“ uvedla Bittnerová s tím, že si díky taneční show vytvořila vzpomínky na celý život. „Zažila jsem taky největší dřinu a nervy,“ dodala Miluška s úsměvem.

POZOR: StarDance mimořádně v neděli!

Diváci a fanoušci StarDance, třetí soutěžní večer XII. řady zcela mimořádně proběhne až v neděli večer! Důvodem je státní svátek a s ním spojené předávání státních vyznamenání na Pražském hradě! Přenos jako vždy od 20:05 na ČT1.

Fotogalerie
52 fotografií