Herce Erika Jensena nyní čeká mnohem větší bitva, mnohem důležitější nežli boj proti seriálovým zombíkům – pokusí se utkat se zákeřnou rakovinou. Poté, co před půlrokem jako zázrakem přežil prasklé aneuryzma v mozku (a pár měsíců poté už hrál díky své houževnaté povaze v divadle), mu nyní byla diagnostikována kolorektální rakovina, nádorové onemocnění trávicího systému postihující tlusté střevo a konečník. A bohužel, nemoc se v jeho těle rozšířila natolik, že je ve 4. stadiu. Metastázovala i do jater.

Herečka Jessica Blanková (48), Jensenova manželka, na stránce GoFundMe založila sbírku, aby získala peníze na hercovy léčebné výlohy – a také by jimi ráda podpořila jejich rodinu, do které patří i jejich třináctiletá dcera Sadie. Oba manželé si totiž během probíhající stávky herců a scenáristů v Hollywoodu sáhli na dno svých rezerv, ocitli se v extrémně nejisté finanční situaci a léčba Erika je pro ně dalším velkým výdajem, kvůli kterému budou mít problém udržet si svůj domov a pro dcerku určitou stabilitu.

Video
Video se připravuje ...

Trailer první řady seriálu Živí mrtví Disney Plus

Přesto herečtí partneři neztrácejí tváří v tvář smutným vyhlídkám naději. „Erik je mladý a silný (stříhá film během chemoterapie, po celou dobu pracuje na plný úvazek jako režisér a spisovatel) a jeho lékaři si myslí, že léčba může zmenšit nádory natolik, aby mohli udělat dvě velmi velké operace a dostat je všechny ven. To zvládne,“ jsou přesvědčeni nejbližší muže, který zazářil v seriálech Živí mrtvíMr. Robot či Právník na doživotí.

Anketa

Bojíte se rakoviny?

Ano
Ne

Rádi by vybrali částku 300 tisíc dolarů (něco málo přes 7 milionů korun).

Fotogalerie
52 fotografií