Přestože pro tuzemského diváka může být jméno Billyho Millera neznámé, za velkou louží patřil mezi oceňované umělce. Představitel Billyho Abbotta v populárním seriálu Mladí a neklidní si za více než sedm set epizod v této roli vysloužil tři ceny Daytime Emmy, což jsou v podstatě ceny Emmy pro soap opery a každodenní televizní produkci. Jenže bohužel, žádnou další cenu k nim již nepřidá. Zemřel v pátek 15. září, pouhé dva dny před 44. narozeninami.

Na věčnost se herec, jenž svou kariéru začínal jako model, odebral v texaském Austinu. A i když prozatím není známá příčina jeho skonu, spekuluje se, že si Miller sám sáhnul na život. Jeho manažerka Marnie Sparerová, která smutnou informaci o jeho smrti vypustila do světa v neděli, tedy v den hercových nedožitých narozenin, totiž sdělila americkému serveru Variety, že herec před smrtí „bojoval s maniodepresivitou“, tedy s bipolární afektivní poruchou.

Video
Video se připravuje ...

O čem se mlčí: Sebevražda - Jak pomoci svým nejbližším? Videohub

Usměvavý sympaťák nebyl nikdy ženatý a neměl žádné potomky, v kolektivu byl však oblíbený. Jeho herecké kolegy odchod talentovaného muže velice zasáhl. „Jsem tak smutná, že jsem se doslechla o smrti Billyho Millera. Jeho nakažlivý šarm a vřelost zanechaly trvalou stopu v nás všech, kteří jsme měli to štěstí, že jsme ho znali. Ten šibalský úsměv mi bude chybět. Miluji tě, Billy,“ napsala na instagram například herečka Eileen Davidsonová (64).

Potýkáte se s problémy? Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.
Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123
Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Fotogalerie
14 fotografií