Zbyšek byl nezvěstný od konce srpna, kdy jej jeho rodina viděla naposledy. Pátého září pak nahlásili herce a dabéra jako nezvěstného a do začátku minulého týdne po něm pátrala policie. „Policistům se ve spolupráci se zahraničními kolegy podařilo zjistit, že se nyní zdržuje v Itálii,“ oznámila policejní mluvčí Barbora Schneeweissová a mnoha lidem z Pantůčkova nejbližšího okolí se ulevilo. Proč ale odjel, vypnul si telefon a rozjel nový život?

Dělá v gastronomii

Dabér, jehož hlasem u nás promlouvá Marc Darcy v Deníku Bridget Jonesové či Aiden Shaw v Sexu ve městě 2, si totiž podle zdroje v Blesku v zemi dokonce našel práci a bydlení! „Má malý pronájem,“ tvrdí jedna z Pantůčkových spolupracovnic, jež je v kontaktu s kolegovou rodinou. „Asi tady má fakt nějaké problémy, a proto od nich utekl,“ přidala svou hypotézu. Vrátila se tak k mnoha spekulacím o tom, že má herec finanční trable, do nichž se měl dostat kvůli covidové pandemii.

Nahradila ho Absolonová

Pantůček ještě v době, kdy po něm policie pátrala, nedorazil ani na představení Něco shnilého v plzeňském Divadle Josefa Kajetána Tyla. V roli Jeremiáše za něj v závěru září proto překvapivě zaskakovala Monika Absolonová (47).

Video
Video se připravuje ...

Izraelci hledají rukojmí v Gaze! Pohřešovaný herec byl nalezen. A podzim je tady! Bára Horáková, Lukáš Červeny, reuters

Fotogalerie
16 fotografií