Po známém českém dabérovi pátrají policisté od 5. září. Pantůček se totiž několik dní neozval své rodině a ta se tedy obrátila na policii. 

Muž se telefonicky ozval svému synovi. Uvedl, že bude cestovat. Od té doby má vypnutý mobilní telefon,“ uvedla pro ČTK policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Od té doby se po něm slehla zem. Strach o herce má nejenom jeho rodina – partnerka Jana Mařasová, dcera Veronika a syn Zbyšek, ale i kolegové. „Zbyšulo, prosím, ozvi se!!!“ napsala na sociální síť Mahulena Bočanová (56). Ta se po dvě desetiletí se Zbyškem potkávala v Divadelním spolku Háta a netají se tím, že má strach z nejhoršího. 

Video
Video se připravuje ...

Radikální proměna Bočanové: 10 kilo i vlasy dole! A dcera jí zneužila mobil. Marketa Reinischova

Snad se kvůli ztrátě všech příležitostí nerozhodl jít tou nejhorší cestou, místo aby nastoupil léčení. Nikdo by nezapomněl na to, že byl geniální, takže druhou i třetí šanci by v klidu dostal a vrátil by se zpátky. Tak jako řada dalších kolegů,“ řekl eXtra.cz český dabingový král Bohdan Tůma, podle kterého alkohol a antidepresiva zhoršovaly postupně kolegův stav natolik, že přišel postupně o všechny pracovní možnosti.

Zbyšek Pantůček patří k nejznámějším dabérům v Česku. Namluvil třeba lemura Maurice z Madagaskaru nebo Colina Firtha alias Marca Darceyho v Deníku Bridget Jonesové. Jeho hlasem promlouvá také Zapp Brennigan z Futuramy, ale i mnoho dalších postav.

Fotogalerie
15 fotografií