Pantůček v úterý večer zmizel neznámo kam a rodina se obává o jeho život. „Muž se telefonicky ozval svému synovi. Uvedl, že bude cestovat. Od té doby má vypnutý mobilní telefon,“ uvedla pro ČTK policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Bohužel se doposud dabéra nepodařilo najít a ani se nikomu neozval. Do pátrání se zapojila i herečka Mahulena Bočanová, kterou s hercem pojí 40 let trvající přátelství.

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se! Markéta Reinischová

Zbyšulo, prosím, ozvi se!!!,“ napsala na sociální síť Mahu. Ta se se Zbyškem po dvě desetiletí potkávala v Divadelním spolku Háta. Výzvu na svůj profil dal i moderátor Aleš Háma: „Kamaráde, ozvi se!!! Help! S.O.S.“

Strach o dvorního dabéra Colina Firtha (mj. Marc Darcey v Denících Bridget Jonesové) anebo původce českého hlasu lemura Maurice z animáků Madagaskar mají i jeho kolegové. „Zbyška hledají? Panebože!“ zhrozila se v telefonátu s Bleskem jedna z Pantůčkových spolupracovnic z dabingu, která si nepřála být jmenována. „On měl v poslední době starosti. Během covidu a po něm bylo méně práce, a to víte, musel se ohánět,“ nastínila možný původ jeho trablů.

Fotogalerie
35 fotografií