Když Paris Hiltonová ukázala fanouškům své miminko, mnoho z nich vyjádřilo názor, že má dítko podivně velkou mozkovnu. „Nemá encefalitidu? Nesnažím se být hrubý, jen to nevypadá normálně,“ komentoval například jeden člověk a další mu dávali za pravdu. 

Vlezlých dotazů a nevhodných vtípků obdržela Paris tolik, až jí došla trpělivost a rozhodla se k věci vyjádřit. „Někteří lidé prostě nejsou v pořádku! Můj andílek je naprosto zdravý,“ vyvrátila spekulace ve vyjádření v instastories. „A ano, samozřejmě, u doktora jsme byli, má prostě jenom velký mozek,“ vysvětlila. 

Paris kritikům vyčetla, že navážet se do jejího nebo kteréhokoli jiného dítěte už je vážně za čárou. Zároveň si postěžovala, že když nesdílí fotky svého syna, lidé si myslí, že není dobrá matka... Když to ale udělá, kritizují, jak miminko vypadá. 

„Phoenix je celý můj svět a moje největší požehnání. Každý den s ním mi připomíná, na čem mi opravdu záleží. Je těžké pochopit, že existují lidé, kteří se neváhají strefovat do takové nevinnosti,“ posteskla si. S manželem Carterem Reumem (42) přivítali synka do rodiny letos v lednu díky náhradní matce. 

 

Video
Video se připravuje ...

Zemřel boháč všech boháčů, hoteliér Hilton: Dědicům radost neudělal. Instagram/ Paris Hiltonová

Fotogalerie
114 fotografií