Marek Dědík, hvězda oblíbené taneční show plné elegance a noblesy, co se jmenuje StarDance ...když hvězdy tančí, nahrál na sociální síť fotky, jimiž rozhodně pobavil své followery. Sdílel totiž celou sérii nejrůznějších momentek z dovolené v Barceloně, kam si vyrazil se svou manželkou Terezou. „Vrátili jsme se o sedm let nazpět, kdy jsme byli ještě mladí a neklidní,“ vtipkoval známý sympaťák.

Těmito slovy patrně vysvětloval snímky, na nichž například jeho paní špulí své pozadí přímo do objektivu (ačkoliv o tom, že si její choť zrovna pořizuje selfíčko, nejspíš neměla tušení...), kdy on sám pózuje v tričku s nápisem Pan Božský anebo fotí svůj vlastní odraz ze skle balkonových dveří. A právě ten byl pořádně pikantní!

Urostlý Marek s tetováním na jedné ze svých svalnatých paží se totiž zvěčnil docela nahý! Jediným kouskem oblečení se tak stala jeho kšiltovka. Puritáni ale nemusí bít na poplach. Intimní partie totiž zůstávají pouze pro oči manželky, se kterou si řekli „ano“ v září 2018. Rozkrok si zakryl jen kusem látky, patrně tričkem...

Video
Video se připravuje ...

Tanečník Marek Dědík: Do další StarDance by šel hned, ale už ne na parket! Markéta Reinischová

Mimochodem, StarDance absolvoval usměvavý Dědík celkem pětkrát a herečky Jitku Schneiderovou (50), Pavlu Tomicovou (61) a naposledy farářku Martinu Viktorii Kopeckou (37) dovedl ke stříbrné příčce. Letos ho ale v dalším ročníku, který startuje 14. října, neuvidíme. Pro Blesk se totiž nechal slyšet, že částka, kterou za StarDance dostává, je podle něj „úplně směšná“, a tak si tentokrát už nezatančí.

„Honorář ve StarDance je absolutně neadekvátní tomu, kolik hodin my jako tanečníci trávíme s tou VIP osobností. Musíme vymýšlet choreografie, hudbu k tomu, všechny kroky, a hlavně ji to naučit. Jsou to spousty hodin, které nemáme zaplacené! Jsme placení za přenos, ale za ty tréninky nedostáváme ani korunu,“ posteskl si platově nedoceněný Dědík.

Fotogalerie
55 fotografií