Kamila se svým manželem Robím žije v Kostarice, kde provozují restauraci. Vypadá to jako idylka, ale občas zřejmě není, protože kuchařka utíká do divočiny, aby našla sama sebe. Stáhne se ze sociálních sítí a hledá se. 

Začalo to divočinou a tou to taky zůstane, jen já jsem už jinou ženou, která se dnes miluje. Žíju v napojení na sebe, na tebe i přírodu, dar života respektuju a užívám si svobodu. Tu svobodu, kterou máme, když vědomě žít začneme. Když zjistíme, že my jsme pány a že všechno změnit můžeme. Už nechci ubližovat ani sobě, ani svému okolí, natož tobě, lásko moje, ať nikoho nic nebolí…,“ napsala před měsícem a odmlčela se. 

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jsem zpět! Bylo to něco. Ani nevím, kde začít. A než vůbec začnu a jestli vůbec začnu, napadá mě jenom DĚKUJU. Děkuju Robímu, mojí rodině, holkám, vám všem… za přízeň, za cestu, kterou společně šlapeme a také za veškerou vaši podporu. Bez vás by totiž nebylo nic…,“ hlásí návrat Kamu a přidala fotku, kde pod síťovanými šaty nemá nic. Jen holá prsa, ze kterých si před dvěma roky nechala vyndat silikonové implantáty. 

Je opravdu jiná? V odrazu západu slunce vypadá velmi étericky a odpočatě, ale na jak dlouho... 

Každopádně své příznivce láká na na workshopy s dýcháním, jógou a jídlem a na prodej nové kuchařky. 

Fotogalerie
73 fotografií