Potetovaná kuchařská hvězda už nějaký čas žije s manželem Robim v Kostarice, kde si před dvěma měsíci otevřeli restauraci. V té době si Kamu poranila meniskus a čeká ji operace.

Těším se na úlevu. A to hlavně od toho vyskakování a nahazování kolene zpátky. Už v tom mám sice grif, ale myslim, že to bez něj přežiju. Nestěžuju si, nekňourám, beru to s lehkostí… vím, že je to “jenom” noha. A taky vím, že je to jasnej signál, abych zpomalila a odpočívala (cože co? odpoč…co?),“ pochlubila se na sociální síti Rundusová.

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Bolest nebolest a Kamu se pustila do přeměny některých svých kérek. „Začalo to s pár kouzelnými houbami na mé paži jako tetování spřízněné duše s Helenou Beránkovou a teď jsme začali hrát vážnější hru. Mé hvězdy na hrudi jsou pryč. Dostala jsem je ke svým patnáctinám. Byly spojené s mou historií, se kterou jsem se chtěla rozloučit. Nyní jsme zahájili nový celotělový projekt, který vnímám jako svou vlastní korunovaci mého nového já,“ tvrdí kuchařka, která si nechala pod klíční kosti vytetovat obří černé ornamenty.

Jsem zamilovaná do začátku mého nového tetování, jsem do sebe zamilovaná, jsem tak zatraceně zamilovaná do života!“ netají se Kamu.

Fotogalerie
62 fotografií