Někdejší moderátor pořadu Top Star na to sice moc nevypadá, ale pod jeho drsňáckou slupkou se skrývá romantik. Pohledný Petr Vágner, jenž už nějakou dobu tvoří pár s krásnou blondýnkou Silvií Vlčkovou, se rozhodl k trvalé připomínce jejich vzájemné lásky a oddanosti. Jejich předloktí nyní zdobí stejné tetování - srdeční křivka přecházející do srdíčka, v němž je ukryté ještě jedno srdíčko.

Chtěl jsem dát Silvii něco, co jí dlouho vydrží a bude to jenom 'naše' společné,“ vysvětlil Vágner na instagramu. Prstýnek můžeš ztratit, řetízek se ti přetrhne, ale tetování, to je už navždy.“ Kromě toho jde o gesto se zcela jasným poselstvím: tetování, navždy vepsané do jejich pokožky, znamená, že i jejich vzájemné city jsou trvalé - a přesahují hmotné statky, jako jsou právě výše zmiňované šmuky.

Video
Video se připravuje ...

Rozvedený Petr Vágner s partnerkou Silvií: Chystají se spolu na závody! Markéta Reinischová

Tetování je v dnešní době čím dál oblíbenější a stále více lidí si nechává udělat malbu na těle. Pro mnohé z nich se stává tetování osobním projevem a výrazem individuality. Nejinak je tomu i u Vágnera, jenž je pokreslený více jak omalovánka - jak se ostatně můžete přesvědčit v naší galerii. Tohle tetování má ale význam mnohem hlubší nežli třeba kostlivec na lýtku nebo pieta na jeho hrudníku.

Vágner se totiž nebojí ukázat celému světu, jak moc mu na jeho přítelkyni záleží. Jak sám v komentářích zdůraznil, společné tetování je pro něj „víc než snubák“. A nepochybně i pro vnadnou Silvii, realitní makléřku, která jeho tvrzení opatřila svým „lajkem“. Společnou malůvku ocenily i některé celebrity, například herečka Michaela Dittrichová (31), DJka Andrea Pomeje (34) či podnikatel Josef Kokta (65).

Fotogalerie
67 fotografií