Dokud nás smrt nerozdělí! Toho se zjevně drží Jennifer Lopezová a Ben Affleck, kteří to nedávno po téměř dvou dekádách od prvního rozchodu dali znovu dohromady. Na důkaz své nehynoucí lásky vstoupili do manželství a teď si jeden druhého dokonce nechali zvěčnit přímo na těle.

Na svatého Valentýna se zpěvačka pochlubila s několika zamilovanými fotkami na svém instagramu (který sleduje 234 milionů lidí), mezi nimiž odtajnila i romantické gesto, k němuž novomanželé přistoupili.

Oba mají nově na svém těle věčnou památku na tento vztah - ať už se stane cokoli… JLo má na svém boku symbol nekonečna, který zdobí jména Jennifer a Ben a protíná ho šíp. Ben má na paži dva překřížené šípy, které doplňují jen iniciály J a B. Tetování tak nejsou úplně shodná, společný význam je ale nabíledni. „Závazek je sexy,“ okomentovala fotky zpěvačka.

Lopezová a Affleck vstoupili do manželství 17. července 2022 ve slavné Bílé kapličce v Las Vegas během obřadu jen pro nejbližší. Následovala ještě megalomanská veselka pro všechny přátele i známé.

Video
Video se připravuje ...

Ženichova matka v krvi: Záchranka odváží Affleckovu matku do nemocnice. Profimedia.cz

Fotogalerie
144 fotografií