Předávání cen Grammy bylo možná vyhrocenější, než kolik televizní kamery ukázaly. Alespoň tedy v případě jistého hvězdného páru. Video, na němž JLo uvolněně křepčí v rytmu písničky Higher Ground od Stevieho Wondera (72), zatímco Ben Affleck vedle ní s otráveným výrazem v obličeji jen apaticky pokývne hlavou, je již virální. A stejné pozornosti se dostává i momentu, kdy mezi slavnými manželi došlo na drobný konflikt.

Shodou okolností na ně totiž mířila kamera v trapném momentě, kdy Jennifer zrovna nařizovala svému manželovi, aby se během slavnostního večera snažil budit dojem, že si akci užívá. Filmový Batman se totiž po celou dobu tvářil, jako kdyby mu trhali osmičky... Právě když se vedle nich posadil moderátor Trevor Noah (38), známý jihoafrický komik, a oni se ocitli v záběru, bylo vidět, že Ben něco šušká své paní do ucha.

Poznámka, ať už jakákoliv, však interpretku hitů Get RightAin't It Funny či Ain't Your Mama nepobavila. Trhla sebou, jako kdyby jejím tělem projelo 230 voltů, od Afflecka se rozzlobeně odtáhla a podle profesionálů odezírajících ze rtů mu řekla: „Přestaň. Tvař se přátelštěji. Tvař se motivovaně.“ Herci rázem ztuhly rysy a manželce odsekl: „To bych mohl.“ JLo si vzápětí všimla, že na ni míří kamera, a nasadila profesionální úsměv, jako kdyby se nic nestalo.

Video
Video se připravuje ...

Stane se roztržka mezi JLo a Benem Affleckem tak legendární jako toto video? Youtube.com

Není pochyb, že Affleck ani po letech strávených v Hollywoodu není zvyklý na pozornost kamer, a pózování a předstírání ho zřejmě velice obtěžuje. Záběry samozřejmě již obletěly svět a sociální sítě se nyní hemží pobavenými komentáři. Výraz JLo, co se ve vteřině změnil, je rozesmál - stejně jako náznak mráčku v jejich zdánlivě idylickém vztahu.

„Jennifer Garnerová (Affleckova bývalá partnerka, pozn.red.) teď baští doma popcorn a říká si 'holkaaaaa, to je teď tvůj problém',“ psal jeden.

Ironií je, že Lopezová na sociální síti sdílela video, které zachycuje její večer - včetně znuděného Afflecka po jejím boku, s popiskem: „Vždy je ten nejlepší čas s mou láskou, mým manželem.“ A ani na instagramu ji její fanoušci nešetřili. „Proč Ben vypadá, že ho neustále něco bolí? Nevypadá moc šťastně. Příště ho nech doma, je vidět, že ho to nebaví,“ shodovali se mnozí z nich v komentářích, které slavné pěnici jistě radost neudělaly... 

Fotogalerie
51 fotografií