Při vyřazování ho moderátoři nechali stát v kuželu světla skoro nejdéle. Latinskoamerické rytmy mu totiž příliš nesedly a ve výsledkové tabulce se už u porotců propadl. „Oproti tomu anglickému waltzu jsem viděl, že se v tom příliš necítíte. Byly tam hodně rytmické nedostatky. Na sambu, která je měkká a plynulá, tak to bylo celkem tvrdé. Ale obdivuju tu vaši sílu paží,“ zhodnotil Vavřincův výkon porotce Zdeněk Chlopčik (66). A tentokrát je s ním zajedno i taneční poradce Blesku Marek Dědík.

Těžký jako kámen

Byl to nejhorší výkon večera. Nepodařilo se mu zatančit charakteristické prvky samby. Nejistě přenášel váhu z nohy na nohu a působil velmi pomalu,“ shrnul to svým okem profesionála. „Jeho tělo se vůbec nehýbalo a pánev byla statická, absolutně bez pohybu a jako těžký kámen,“ dodal Dědík s tím, že v choreografii mu chyběly typické prvky jako shakes a izolace ramen či hrudníku. Prostě se málo třepal. „Celý tanec bych nazval – úniková hra, jak se vyhnout sambě,“ vtipkoval na Vavřincovu adresu už při hodnocení ostatně i porotce Richard Genzer (56).

Osudným se druhý díl nakonec stal pro pár David Prachař (64) a Zuzana Dvořáková Šťastná (30). Třetí soutěžní večer StarDance XII sledujte v sobotu od 20.10 hod. v České televizi.

Na otočku s Markem Dědíkem

Každý týden před sobotním vypadnutím jednoho z párů sledujte unikátní pořad Blesku, v němž slavný tanečník zpovídá své slavné partnerky, které v minulosti po jeho boku ve StarDance zářily, či hvězdné pánské účastníky taneční soutěže. Jejich přísnému nadhledu neuniknou ani výkony soutěžících letošní řady. Těšte se na taneční ukázky i pikantní informace ze zákulisí soutěže. První díl s Veronikou Žilkovou (62) už si můžete pustit na Blesk.cz.

Nejlepší výkon večera

Porotci se při hodnocení výkonu Darji Pavlovičové (21) a Dominika Vodičky (26) skoro pohádali. Tatiana Drexler (60) k nim byla totiž tvrdá. „Velmi dobré tango, ale dost jste toho zmrvili. Choreografie byla dobrá, ale byly věci, které se nevydařily a ty byly bohužel hodně vidět,“ nebrala si servítky.

Marek Dědík to tak fatálně nevidí, naopak to považuje za nejlepší výkon večera. „Krásné, rychlé akce nohou a velmi přesné pohyby hlavy. Velmi procítěný výkon proti minulému týdnu. Je vidět, že tango Darju opravdu bavilo,“ myslí si. 

Nespravedlnost večera

Slabší bodový zisk od poroty pro Terezu Maškovou (27) a jejího partnera Daniela Kecskemétiho (27) byl podle Dědíka neadekvátní jejich výkonu. „Šest bodů od Chlopčíka si opravdu nezasloužili! Předvedli překrásné tango, kde se prolínalo argentinské a společenské neboli soutěžní tango. Velmi povedená choreografie a procítěný výraz, který šel z nitra Terezy. Excelentně přirozený,“ zhodnotil.

Video
Video se připravuje ...

Nový pořad Blesk Dance: Na otočku s Markem Dědíkem: Co mu prozradila Veronika Žilková? Blesk TV

Fotogalerie
71 fotografií