Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Rodinná pouta ve StarDance: Trojice Kurtiš, Polívková a Černochová, Mišík a tchyně Kubelková, Kuchařová na přenosu, Písařovicová ne!

/
  • Rodinná pouta na 100. díle StarDance
    22. října 2023 ● 14:21

    Půl roku s jedním tanečním partnerem v jedné tělocvičně několikrát týdně udělá divy. StarDance už dala dohromady mnoho párů, z některých se stali manželé, jiní se rozešli, ale našli si na parketě náhradu. Současná rodinná pouta i nevydařené vztahy se promítly na sobotním 100. vysílání StarDance. 

    Jelikož taneční soutěž odvysílala jubilejní 100. díl, rozhodla se Česká televize k takové příležitosti pozvat rovnou stovku hostů z řad slavných i profesionálních tanečníků, kteří se zúčastnili v minulých ročnících. 

  • 1.

    Propletená trojice Černochová, Kurtiš a Polívková

    A tak se stalo, že se na Kavčích horách potkaly nejen bývalé taneční páry, ale také bývalí partneři, kteří se dali během StarDance dohromady. Snad největší motanici si ve svých životech díky StarDance udělal tanečník Michal Kurtiš. V době, kdy tančil s partnerkou Annou Polívkovou v roce 2013 a stali se vítězi, si Kurtiš ulétl na jednu noc se zpěvačkou Terezou Černochovou, která tehdy v soutěži zpívala. Jenže z románku vzešla společná dcera, ke které se Kurtiš zpočátku příliš nehlásil. Zpěvačka ovšem nikdy veřejně nepřiznala, že otcem je právě Kurtiš. 

    A tak zatímco Černochová tahala těhotenské bříško a následně kojila a přebalovala plenky, zamilovaný Kurtiš se vodil za ručičku s Polívkovou. Ani jim vztah ale nevydržel. Paradoxně v roce 2021 se Černochová účastnila StarDance jako soutěžící a v jednom kole dostala do páru náhradníka Michala Kurtiše za Dominka Vodičku. 

    Na sobotním přenosu se tato trojice setkala v jednom sále. Bývalí milenci Polívková s Kurtišem předvedli erotikou nabité tango na parketě a Tereza Černochová je coby host sledovala v hledišti s ostatními diváky. 

    Anička Polívková s Michalem Kurtišem na parketě StarDance 2023.
    Autor: reprofoto ČT

    Tereza Černochová s Marikou Šoposkou.
    Autor: Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl

  • 2.

    Lucie Hunčárová s italským kuchařem Emanuelem Ridim

    S bývalým partnerem se na 100. vysílání setkala i tanečnice Lucie Hunčárová. Na přenosu sice chyběl její první osudový muž Jan Onder, ale setkala se tu s Emanuelem Ridim, s nímž tančila v roce 2016 a následně se z nich stal pár. Tím skončil její vztah s Onderem. Časem se ale blondýnka s Italem rozešli a na druhé kolo soutěže už Hunčárová přišla s manželem Filipem, Emanuel Ridi si za ruku vedl mladičkou přítelkyni. 

    Tanečnice Lucie Hunčárová se svým manželem Filipem.
    Autor: Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl

    Emanuel Ridi s mladičkou přítelkyní.
    Autor: Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl

  • 3.

    Adam Mišík s potencioální tchyní Ivou Kubelkovou

    Jako jedna rodina se ukázali na sobotním přenosu také současná účastnice Iva Kubelková, kterou přišla podpořit starší dcera Natálka Jirásková, a její partner a herec Adam Mišík. Právě ten tančil ve StarDance v roce 2021. Moderátor Eben využil pikantní situace a zeptal se Adama, zda by chtěl patřit do jejich taneční rodiny. "Vedle Natynky tady, všechny tyhle otázky před národem.. Ne, tak samozřejmě, že ano.. A chtěl bych říct, že Iva je lepší tanečnice než já, a doufám, že taky setrvá ve StarDance dýl než já, takže jí držím palce," řekl opatrně Mišík na adresu potenciální tchyně. 

    Adam Mišík s přítelkyní Natálkou Jiráskovou, dcerou Ivy Kubelkové
    Autor: Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát

    Iva Kubelková a Martin Prágr
    Autor: Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

  • 4.

    Jitka Čvančarová s Petrem Čadkem

    Pár, který se dal dohromady během StarDance a jejich láska přerostla v manželství, ze kterého vzešly dvě děti, jsou Jitka Čvančarová a Petr Čadek. Ač spolu trávili hodiny a hodiny v tělocvičně a na parketě, jiskra přeskočila zcela jinde. "My jsme začínali tím, že Petr dělal jakýsi striptýz pro charitativní účely v Lucerna Music Baru a já jsem se chytla,“ přiznala během přenosu Čvančarová a Čadek si raději studem zakryl rukama obličej. 

    Jitka Čvančarová a Petr Čadek
    Autor: David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl

  • 5.

    Kuchařová bez sokyně Písařovicové 

    Zajímavé setkání by také bylo, kdyby se v sále setkala trojice Taťána Kuchařová, Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý. Obě zmíněné dámy totiž ve StarDance soutěžily a Brzobohatý by jistě svou ženu Danielu doprovodil. Jenže buď se manželé Brzobohatí chtěli této prekérní situaci vyhnout, nebo jim to nedovolily pracovní povinnosti, každopádně na sobotním přenosu se objevila jen modelka Kuchařová. Ta si zřejmě dost oddychla, že se se svou sokyní a bývalým manželem nesetkala. 

    Taťána Kuchařová
    Autor: David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl

  • 6.

    Setkání Prachaře s exmanželkou Batulkovou nevyšlo

    Další rodinná pouta se také mohla zamotat díky sobotnímu odpadlíkovi Davidu Prachařovi. Zatímco v minulém kole ho přišla podpořit celá rodina, včetně manželky Lindy Rybové, jejich dětí a také jeho dcery z prvního manželství Mariany Prachařové, kterou má s Danou Batulkovou, tentokrát ho nechali na holičkách. Pozvánku na sobotní přenos dostala právě i bývalá účastnice Batulková, ale ta nakonec nedorazila, jelikož je s Marianou na dovolené na Islandu. 

    David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná
    Autor: Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

    Video
    Video se připravuje ...

    David Prachař a Zuzana Dvořáková o konci ve StarDance Petra Koubková

    Fotogalerie
    131 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

jajas:

(23. 10. 2023 18:44)

y1xcvbnm: to je fakt že byl paní Colombová a najednou ho ukazuje , on byl a jestli stále ještě nevím, ale je to pořád partner a ne manžel. Pokud to takhle je , tak je to ostuda, žít 20 let s někým kdo má manželku

(23. 10. 2023 08:14)

padrino: Trapné,to není soutěž,ale další z reality show,kdy je vítěz už známý dopředu.Proč na konci pořadu neukázali celkové výsledky druhého kola po hlasován diváků?Kubelkovou jsem měla ráda,ale z toho neustálého protěžování její rodiny včetně dospělé "Natálky" je mi na blití.Celé roky byl Jirásek paní Colombová a najednou ho vytahuje jako skvělého partnera.Přehlídka většiny lesbiček a gayú,narážky na koblihy a Ebenovo klanění až k zemí Narcisovi.Byl z toho tak pomatený,že spletl jména vyřazených. infantilní dotazy Kostkové a trapné,rádoby vtipné komenty poroty........
Sázím na výhru Krajča,nikoliv v tanci,ale při trénincích.Jeho taneční partnerka je dobře "š.u.k.at.e.l.n.á"

(22. 10. 2023 19:20)

Uživatel_973012: K sakru proč pořád Natálka od Kubelkový. Je to Natálie a ne Natálka krasavice

(22. 10. 2023 15:30)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy