Jako první přišel Imrich Bugár (68), kterého doprovodila mladičká a krásná dcera. „Těším se na dnešní večer. Hned po prvním díle jsem viděl, že jim to docela jde, jsou tam i dva sportovci. Tak uvidíme, kdo postoupí. Cukrář má nejmíň bodů, ale třeba se dostane daleko. Jako já, také jsem dostával nejméně bodů a skončil jsem třetí. Vůbec toho nelituji, byla to skvělá dieta, sundal jsem 12 kg. Byla to super akce. Teď mám vyměněná kolena, tak znovu už bych StarDance neabsolvoval,“ svěřil Blesku bývalý československý atlet a diskař, který na parketě soutěžil před 10 lety. 

Mezi stovkami hostů se objevila i olympijská slalomářka Štěpánka Hilgertová. „Připadá mi neuvěřitelné, že už je to 15 let, co jsem byla ve Stardance. Těším se hlavně na setkání s kolegy z druhého dílu. Myslím, že je to fajn soutěž, i tím, že tam jsou lidé z různých odvětví. Budu fandit všem a užívat si jejich výkony,“ zavzpomínala na své působení v soutěži. 

Z tanečníků mezi prvními přišel Marek Zelenka a Lucie Hunčárová. Ta v soutěži tančila hned třikrát. „Taková soutěž se nezapomíná, je to výborná zkušenost, je to bonus k naší práci. Byla jsem ve třech ročnících. Dnes mě doprovází můj ctěný choť,“ prozradila. V soutěži ale tančila rovnou se dvěma životními partnery, začínala s Janem Onderem a končila Emanuelem Ridim. Nakonec jí ale život zavál k současnému muži. „Mělo se to stát, je to zkušenost, jsem ráda, že jsem si našla Filípka, který je z jiného oboru a mám s ním krásný vztah,“ svěřila se. On pro změnu přiznal, že ho Lucie doma nenutí tančit, jen trénovali na svatební tanec. „Seznámili nás společní kamarádi, vzali nás na takové rande naslepo a ono to klaplo a už jsem ho nepustila. Viděla jsem předtím jen jednu fotku a hned mě zaujal očima,“ prozradila Hunčárová, jak se s manželem Filipem dali dohromady. 

Jana Doleželová dorazila v krásných zelených šatech od návrhářky Petry Pilařové. „Do StarDance bych šla určitě znovu, byla to jedna z nejlepších akcí, které mě v showbyznysu potkaly. Jediné nepříjemné byly ty přímé přenosy, jinak ty tréninky a všechno okolo bylo super,“ svěřila se lékárnice. 

Na svou účast ve StarDance zavzpomínala i Daniela Šinkorová. „Bylo to někdy před covidem a byla jsem tehdy o hodně mladší a hubenější. Přijde mi to jako pravěk už. Nevzpomínám na to denně, ale teď se to obnovilo, jak sleduji ty přenosy a mám trému s nimi,“ řekla herečka, kterou doprovázel její kamarád a pohledný finalista Muže roku. 

A mezi hosty pochopitelně nechyběla ani krásná tenistka Andrea Sestini Hlaváčková.  Ta se na dnešním 100. vysílání rozhodla odhalit svůj jiný stav. Druhé těhotenství totiž až doteď tajila. „Myslím, že moje těhotenství je dost evidentní. Moje volba šatů je jasná, že jdu s pravdou ven. Jsem na začátku šestého měsíce, pohlaví víme, ale necháváme si to zatím pro sebe. S druhým dítkem to bude doma velká změna, nemám už tolik času se na to připravovat, protože mi ho zabírá moje starší dcera. Nejsem jen ze sládkovské rodiny, ale i z lékařské rodiny, takže nemám v sobě žádné alternativní směry, ani co se týče porodu,“ svěřila se před živým přenosem. 

Historicky úplně první vítěz první řady taneční soutěže Roman Vojtek dorazil s těhotnou manželkou Petrou Vojtkovou. Ta je nyní už v 8. měsíci těhotenství a pár oznámil, že opět čekají chlapečka. „Jsem zvyklá na kluky. Romča říkal, že pátý bude holka, tak jsem na to zvědavá,“ překvapila Petra. 

Vojtek byl oblečen v tanečním a měl k tomu pádný důvod. „Mělo to být překvapení, ale ano budu zahajovat celý večer. Budu otevírat dnešní show,“ prozradil nám. Zároveň zavzpomínal na své začátky v soutěži. „Tančil jsem před 17 lety, nedá se na to zapomenout. Byl to první ročník, nikdo jsme nevěděli, do čeho jdeme. Budu tu mít tanečnici Kristýnou Coufalovou, která se mnou tancovala a vyhrála,“ svěřil se herec. 

Mezi hosty nechyběla ani stříbrná vítězka z roku 2021 a farářka Marie Viktorie Kopecká. Ta se nedávno přiznala ke své homosexuální orientaci a na StarDance přivedla svou partnerku. Od chvíle, co se vyoutovala, ji partnerka doprovází téměř na všech společenských akcí a Kopecká září štěstím. 

Ve Stardance kdysi tančila i zpěvačka Bára Poláková. „Stardance mi evokuje vzpomínky na velkou dřinu. A taky bolest. Pamatuji si, že těsně před nějakým přenosem mi trhali osmičku, a myslím, že jsme tančili tenkrát tango a mě to strašně bolelo. Nevím, kolik jsem tehdy zhubla, ale myslím, že jsem se dost při těch trénincích zpevnila, ještě půl roku jsem cítila, že chodím jak pravítko,“ svěřila se zpěvačka.

Stylově v luxusním autě přijela na pomyslný červený koberec zpěvačka Monika Absolonová v doprovodu čerstvě ženatého kuchaře Ondřeje Slaniny. „Včera jsem skládala ponožky a psal mi Ondra Slanina, jestli sem dneska nechci hodit. Jenže jsem netušila, že pro mě přijede tímhle nádherným autem a ještě dostanu skleničku vína,“ rozplývala se Absolonová. Zároveň přiznala, že přijela fandit a veřejně podpořit své kamarádky Ivanu Chýlkovou a Ivu Kubelkovou.  

Také si vzpomněla, že díky StarDance kdysi nejen shodila hodně kil, ale hlavně se zpevnila. „Připadala jsem si jako ve filmu Smrt jí sluší, já jsem se plně zcucla. Tehdy jsem mohla jíst všechno a potřebovala jsem hodně jídla, takže jsem snídala třeba i svíčkovou. No a pochopitelně StarDance skončilo, já jsem jedla dál a za dva měsíce jsem zase rupla zpátky,“ dodala Monika. 

Zpěvák Matěj Ruppert má na StarDance jen krásné vzpomínky, a ne jen kvůli samotné soutěži, ale i proto, že se během ní oženil. „Pamatuji si, že jsem od své taneční partnerky dostal videa, abych trénoval i na služební cestě,“ přiznal zpěvák s tím, že tehdy jeli jen na pár dní do Českého Krumlova. 

Pro Jitku Schneiderovou byla StarDance jeden z nejlepších projektů, co zažila.  „Kdyby byl třeba důchodcovský ročník, tak bych do toho šla znovu,“ vtipkovala herečka oblečená v šatech od Zuzany Kubíčkové a lodičkách od Diora. 

V roce 2019 tancoval i youtuber Karel Kovář zvaný Kovy. Ten se během StarDance seznámil se svým současným snoubencem Miroslavem Romanivem. „Vzpomínám s velkou nostalgií a láskou, protože to je období, kdy jsme se dali dohromady,“ řekl nám Kovy a ukázal na svého partnera. „Ve stardance jsem ho viděl jako poprvé, tady jsem se rovnou seznámil i s rodiči,“ prozradil Miroslav. Oba následně přiznali, že konkrétní plány na svatbu zatím nemají a ani ještě nestihli debatovat o potomkovi. 

Fotogalerie
53 fotografií