Ve druhém kole se tančily tři druhy tance, a sice valčík, tango a samba. Od poroty dostala nejméně bodů hned dvojice Josef Maršálek s Adrianou Maškovou a Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. Ti získali po 15 bodech. Naopak nejvíc bodů, 25 bodů, získala Iva Kubelková s Martinem Prágrem za jejich výtečné tango. 

V tomto kole ale už budou moct do jejich bodování zasahovat i televizní diváci a ti také rozhodli o dnešním odpadlíkovi. „Zbyly nám tu dva páry, oba bychom si velice rádi ponechali, ale zůstat může jen jeden. A tím párem, který soutěž bohužel dnes večer opustí, jsou David Prachař a Kateřina Bartunek Hrsková.. tedy Zuzana Dvořáková Šťastná. Já bych vyhodil dva páry najednou, omlouvám se,“ popletl Marek Eben jména tanečnic, když vyhlašoval vyřazený pár. 

Prachař nedal na sobě zklamání vůbec znát. Naopak, trochu se zdálo, že se mu ulevilo. „Já jsem rád, že tu zůstal Pepa Maršálek, protože koblihy tu budou dál vítány. Je to naprosto v pořáku. Je to krásné a se všemi se loučím, všechny, jak tady vidím, mám rád. Ale zase je hezké, že jsme vypadli, a toho si cením, ve 100. díle, což se ještě nikomu nestalo,“ řekl po vyřazení David Prachař. 

S diváky se loučila i jeho tanečnice Zuzana. „Je to pro mě premiéra tady ve StarDance, tak je pro mě i premiéra vypadnout. Chtěla bych strašně moc poděkovat Davidovi, jsem na něj pyšná za to, co předvedl,“ chválila ho Dvořáková Šťastná.

 

Fotogalerie
71 fotografií