Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Top momenty 100. dílu StarDance s VIP hosty: Čvančarová přiznala striptýz, přeřek Ebena a odhalenka Lálová!

/
  • Top momenty druhého kola StarDance 2023.
    21. října 2023 ● 23:25

    Zranění, drsné hodnocení, odhalené poprsí, ale i nešťastný přeřek ostříleného moderátora Marka Ebena (65). To vše bylo k vidění ve druhém kole StarDance, ze kterého vypadl taneční pár David Prachař (64) a Zuzana Dvořáková Šťastná. Co zásadního se dělo během druhého tanečního večera?

  • 1.

    Čvančarová překvapila striptýzem

    Moderátor Marek Eben během vysílání vítal bývalé účastníky StarDance a nemohl opomenout ani manželský pár, který se dal dohromady právě během této soutěže, Jitka Čvančarová a Petr Čadek. A pochopitelně padl na jejich seznámení dotaz. „My jsme začínali tím, že Petr dělal jakýsi striptýz pro charitativní účely v Lucerna baru a já jsem se chytla,“ řekla stroze herečka, čímž rozesmála celý sál. Její muž Čadek se jen chytal za hlavu a schovával tvář v dlaních.

    Jitka Čvančarová a Petr Čadek
    Autor: David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl

  • 2.

    Veronika Lálová a její odhalenka

    Tanečnice, která je hvězdou latinsko-amerických karnevalů v Brazílii, Veronika Lálová byla vítězkou osmé řady spolu se Zdeňkem Piškulou. Nemohla proto chybět na tomto jubilejním díle a řádně se na to vyzdobila. Dorazila ve fialových šatech s tak velkým výstřihem, až odhalila své bujné poprsí.

    Veronika Lálová v odvážném modelu
    Autor: Martin Hykl

  • 3.

    Drsné hodnocení poroty

    Zatímco v prvním kole se porota ještě držela, tentokrát kritikou soutěžních párů nešetřila a pořádně si na nich smlsla. Nejkritičtější tentokrát byli překvapivě k Vavřinci Hradílkovi, zpražili i výrazy Marka Adamczyka, tango poskakujícího Krajča a kartáč, i když sladký, dostal i cukrář Josef Maršálek. „Podle mě se vám nepovedlo udržovat postavení kroků, čekala jsem víc, navíc ta rytmika a to poskakování, myslím, že máte navíc,“ řekla Tatiana Dexler Krajčovi. „Chyběl mi rytmus v těle, vůbec to tam nebylo,“ kritizovala pro změnu Vavřince Hradílka.

    Porota ve StarDance
    Autor: Česká televize, archiv

  • 4.

    Zraněný kotník Návorkové a tanec bez bot

    Tanečnice Marka Adamczyka Lenka Nora Návorková tak usilovně a pilně trénovala sambu, až si zvrtla kotník a musela odhodit taneční střevíce. „Samba se jí pomstila, vyvrtla si kotník a bylo jí doporučeno tančit bez bot,“ vysvětlil po jejich sambě moderátor Eben.

    Marek Adamczyk a Lenka Nora Nádvorková
    Autor: Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

  • 5.

    Zlobivá sukně Kubelkové

    Zcela na konci jejich vystoupení Martin Prágr odnesl Ivu Kubelkovou na stůl a rázem se jí rozhodila sukně, která je střižená několika rozparky. Moderátorka pohotově zareagovala a rychle si přehodila kus látky mezi nohy. „Trochu mě na konci pozlobila sukně,“ přiznala Kubelková v rozhovoru s Markem Ebenem, který s lišáckým úsměvem poznamenal, že si toho všimnul, a nevypadal, že by mu to bylo proti srsti. 

    Iva Kubelková a Martin Prágr
    Autor: Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

  • 6.

    Maršálkova kobliha

    Slavný cukrář si rozmazluje svoje soupeře sladkými dobrotami. Minule udělal makronky a větrník, tentokrát přinesl koblihy. Ale ne ledajaké. „Josef udělal koblihy. Všichni máme zkušenost s koblihou. Koblihu si koupíte, ukusujete, a když máte štěstí, po chvilce narazíte na stopové množství marmelády. Ne tak kobliha Josefa Maršálka. Jeho kobliha je v podstatě odjištěný ruční granát, který je naplněný vanilkovou náloží, tak natlakovaný, že ta věc exploduje při prvním kontaktu a pod velkým tlakem se vám do ústní dutiny sune neuvěřitelné množství vanilkového krému. Nestačíte to pochytat, máte to na obličeji, ale nevadí vám to, chcete to mít všude, protože vy de facto, vy chcete vlézt do té koblihy a žít tam a už nikdy nevylézt ven. To je kobliha Josefa Maršálka,“ zhodnotil Eben skvostný koblížek. Porota bohužel ochutnat nedostala.

    Josef Maršálek
    Autor: Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

  • 7.

    Blekota Marek Eben si popletl jména vyřazených

    Soutěžící v druhém kole čekalo poprvé i vyřazování. A bylo to natolik emoční a napínavé, že se do toho zamotal i samotný moderátor, ostřílený Marek Eben. „Zbyly nám tu dva páry, oba bychom si velice rádi ponechali, ale  zůstat může jen jeden. A tím párem, který soutěž bohužel dnes večer opustí, jsou David Prachař a Kateřina Bartunek Hrsková...,“ oznámil. „Zuzana Dvořáková Šťastná,“ opravila ho pohotově Tereza Kostková. „Já bych vyhodil dva páry najednou, omlouvám se. Je to tak, Zuzana Dvořáková Šťastná,“ opravil se. 

    Tereza Kostková a Marek Eben
    Autor: Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

    Fotogalerie
    89 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 16

Jirik-ta:

(23. 10. 2023 15:14)

Jirik-ta: Covidová anketa na koncertě bratří Ebenů
To si koupíte lístky na koncert a myslíte si, že jdete na koncert. A pak jste uprostřed večera zčista jasna vystaveni vakcinační anketě a máte do konce koncertu o čem přemýšlet. I po něm.
http­s://ww­w.bl­ogos­vet.cz­/arti­cle/co­vido­va-anketa-na-koncerte-bratri-ebenu-13nF9

(23. 10. 2023 15:14)

stoura:

(23. 10. 2023 04:40)

George Cermak: 💯🙏

(22. 10. 2023 22:24)

Jan Kocián: Počet SMS hlasů je tajný, ale na 100 % je jisté, že Prachař dostal míň diváckých hlasů než cukrář i než Chýlková i než Hradilek.

(22. 10. 2023 14:24)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy