Martina Viktorie Kopecká se v minulém ročníku StarDance dostala až do finále, vítězem se tenkrát stal herec Jan Cina, který svou homosexuální orientaci nikterak netají. Zatímco on se však se svým partnerem do té doby rozešel, farářka naopak svou lásku našla. Nejprve na videích a fotkách pouze opatrně naznačovala, když však vyšla její kniha, v níž svůj coming out popsala, se svou partnerkou Andreou už se hrdě ukazovala na veřejnosti.

Andrea Martinu doprovází na všemožné společenské akce, přišly spolu také na StarDance. „Je mi vzácné vrátit se na toto místo bez stresu,“ napsala po vysílání pozdě v noci na sociální síť Kopecká k selfíčku ze studia. „A nebýt na to všechno sama,“ napsala ke druhé fotce, na níž se už tulí právě k Andree. U této ani u dalších společných fotek nechyběly emotikony v podobě srdíček.

Nutno podotknout, že to dámám neskutečně slušelo. Farářka na sobě měla fialovou róbu rafinovaně odhalující rameno a její typický krátce střižený a do vlny vyfoukaný účes doplňovala výrazná fialová rtěnka. Aby při příchodu nemrzla, měla přes šaty přehozenou černou pelerínu, jejíž cípy spolu s fialovými šaty odkazovaly ke kněžskému rouchu. Její partnerka přiznala, že se vložila do rukou stylistky, jež pro ni vybrala jednoduchý černý kalhotový kostým, který rozbila průsvitnými detaily černého topu.

Video
Video se připravuje ...

Nový pořad BleskDance: Na otočku s Markem Dědíkem: Co mu prozradila Veronika Žilková? A jak hodnotili první díl? Blesk TV

Fotogalerie
47 fotografií