Usměvavá tanečnice a sympatický herec patří mezi favority oblíbeného pořadu plného elegance a noblesy, tedy StarDance ...když hvězdy tančí. Skvěle se totiž doplňují. Jenže kvůli ošklivému úrazu kotníku plavovlasé Lenky Nory Návorkové to není nic jednoduchého. Už v sobotu 21. října, při druhém soutěžním večeru, musela na doporučení lékaře tančit naboso, a nyní se během týdne kurýruje, aby se co nejdříve dostala zase do formy. 

„Na noze makám, co to jde,“ hlásila na sociální síti Lenka, které zranění přivodil její taneční partner, herec Marek Adamczyk - nechtěně ji upustil při nácviku zvedačky. „Byla jsem na dalších vyšetřeních, další mě čekají, a dělám všechno pro to, aby se noha co nejdříve zahojila a já mohla dál normálně fungovat... I když to není bohužel otázka pár hodin nebo dní. Takový zázrak bych si ale moc přála,“ posteskla si v instastories.

Video
Video se připravuje ...

Herec Marek Adamczyk na StarDance: K drobným nehodám dochází... Kateřina Štíchová

Rovněž sdílela i záběr, kde sedí vedle podivuhodného přístroje zapůjčeného ze specializovaného zdravotnického zařízení, jemuž její parťák ze StarDance, známý třeba ze seriálu Kukačky nebo z pohádky Nejlepší přítel, přezdívá „kosmický stroj“.

Díky jeho používání prý bude mít Lenka nožku „co nejdříve fit“. Nezbývá tedy nic jiného než jí držet palce, aby třetí soutěžní večer oblíbené show, jehož přímý přenos bude tentokrát až v neděli, zvládla již bez bolestí!

Fotogalerie
53 fotografií